کشف بیش از ۳۵۰ هزار نخ سیگار قاچاق توسط پلیس قم
کشف بیش از ۳۵۰ هزار نخ سیگار قاچاق توسط پلیس قم
سرهنگ امیر مختاری فرمانده انتظامی شهرستان قم گفت: با تلاش مأموران یگان امداد، بیش از 350 هزار نخ سیگار قاچاق کشف شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، سرهنگ “امیر مختاری” اظهارداشت: مأموران یگان امداد فرماندهی انتظامی شهرستان قم در راستای اجرای طرح برخورد با خودروهای حامل کالای قاچاق در محور “اراک – سلفچگان”، به یک دستگاه خودروی پژو  مشکوک شدند.

وی افزود: ماموران به راننده خودرو فرمان ایست داده که راننده ضمن بی توجهی به ایست ماموران اقدام به فرار کرده که در نهایت ماموران با تعقیب و مراقبت خودروی موصوف را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان قم خاطرنشان کرد: در بازدید صورت گرفته مشخص شد خودرو حامل ۳۵۰ هزار  و ۴۰۰ نخ سیگار فاقد مجوز قانونی و قاچاق است .

مختاری افزود: برابر اعلام کارشناسان ارزش ریالی کالای کشف شده سه میلیارد ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان قم گفت: در نهایت یک نفر در این رابطه دستگیر و به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی استان شد.

مختاری اظهارداشت: شهروندان به منظور مبارزه پلیس با پدیده نابهنجار قاچاق، می توانند در صورت مشاهده چنین خودروهایی در حمل بار قاچاق و تردد آن ها در سطح محورهای مواصلاتی، موضوع را از طریق سامانه تلفنی۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

  • منبع خبر : پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس