به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، ابوالقاسم مقیمی با اشاره به ورود ۱۴ میلیون مسافر به شهر قم در ایام نوروز امسال افزود: در نیمه نخست نوروز سال جاری ۹۵ درصد و در نیمه دوم سفرهای نوروزی نیز ۶۰ ظرفیت مراکز اقامتی استان تکمیل شد.
وی با تاکید بر اینکه عقب ماندگی معرفی ظرفیت های گردشگری و زیارتی از چالش های ماندگاری مسافران در قم است، افزود: بسیاری از نقاط درخشان قم در حوزه تاریخ، فرهنگ و هنر به شهروندان و مسافران ورودی به این استان معرفی نشده در حالی که هر کدام از آنها به تنهایی ظرفیت بالایی جهت جذب گردشگر دارند.
معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم بر معرفی ظرفیت های گردشگری قم تاکید کرد و گفت: تپه قلی درویش، خانه موزه ها، بازار کهنه، تیمچه ها، خانه صدرا و غارهای وشنوه، مجموعه گنبدسبز، خانه های تاریخی و غیره از مواردی است که تاکنون در سطح ملی و محلی مورد توجه چندانی قرار نگرفته است.
مقیمی با بیان اینکه لازمه توسعه و رونق ظرفیت های گردشگری قم بهسازی و ایجاد دسترسی راحت به آنها است، بیان کرد: بسیاری از ظرفیت های گردشگری قم علاوه بر اینکه فعال نیستند بلکه کاملا تعطیل هستند و هیچ کارکردی را در حوزه زیارت و گردشگری ایفا نمی کنند.
وی احداث زائرسرای ارزان برای اجاره تخت های اقامتی را از ملزومات توسعه و افزایش ماندگاری زائران دانست و گفت: دستگاه های دولتی اراضی بسیار وسیعی در بلوار پیامبر اعظم دارند که باید با یک عزم ملی و استانی بخشی از آنها را برای خدمات رسانی عمومی مانند احداث زائرسراها سوق داد.
مقیمی با اشاره به نقش مهم رسانه در معرفی ظرفیت ها و جاذبه های گردشگری در دنیای معاصر، بیان کرد: رسانه های قم سهم کمی در دعوت به زیارت و گردشگری و معرفی بسترهای موجود و ترغیب علاقه مندان دارند.
- منبع خبر : خبرگزاری ایرنا