به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، سید محمد تقی شاهچراغی در نخستین جلسه برنامه ریزی تحقق شعار سال در سالن امام جواد(ع) استانداری، ضمن تاکید بر لزوم مشارکت و نقش آفرینی همه اداره های دولتی و نهادهای غیر دولتی در تحقق شعار سال افزود: تمام کسانی که در این مهم دغدغه دارند باید ورود کنند تا در عمل شاهد افزایش تولید دانش بنیان در استان باشیم.
استاندار قم با اشاره به جدیت دولت در بحث تحقق شعار سال، بر ضرورت توجه به فن آوری های نرم و خلاقانه در کنار فن آوری های سخت تاکید کرد و گفت: کیفیت و کمیت در موضوع تولید دانش بنیان از اهمیت بالایی برخوردار بوده و نیازمند اهتمام بیشتری در افزایش این شاخص ها هستیم.
شاهچراغی در ادامه مدیریت نتیجه گرا را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: اولویت اول در تولید دانش بنیان باید تمرکز بر روی فن آوری مورد نیاز استان باشد و زمانی می توان اذعان به تحقق تولید دانش بنیان داشته باشیم که منتج به مشاهده عینی در میدان عمل و نیل به اهداف متصور برای هر حوزه باشد.
وی همچنین توسعه دانش در بخش های صنعتی و کشاورزی استان را از ضروریات و الزامات تحقق شعار سال ۱۴۰۱ دانست و از همه اداره ها و نخبگان خواست برای هدف گذاری در راستای رسیدن به این مهم برنامه ها و پیشنهادهای خود را به دبیرخانه ارائه نمایند.
در این جلسه روسای اداره ها و نهادهای دعوت شده به صورت جداگانه ضمن تشریح اقدام ها و فعالیت های های خود در خصوص تبیین و برنامه ریزی جامع و عملیاتی برای تحقق شعار سال و همچنین حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال زایی، نظرها و پیشنهادهای خود را مطرح کردند.
کمیته های تخصصی ذیل کارگروه زیارت در قم تشکیل شود
استاندار قم با اشاره به اهمیت و کارکردهای کارگروه ملی زیارت، بر ضرورت تشکیل کمیته های تخصصی استانی ذیل این کارگروه برای توسعه زیرساخت های زیارتی استان تاکید کرد.
شاهچراغی همچنین در نخستین جلسه کارگروه استانی زیارت که پیش از ظهر امروز و با حضور آیت الله سعیدی تولیت حرم مطهر حضرت معصومه (س)، در محل سالن جلسات حرم مطهر برگزار شد، با اشاره به جایگاه زیارتی و مذهبی قم و حضور میلیونی زائران در استان، افزود: باید از ظرفیت، توانایی ها و امکانات دستگاه های ملی از جمله کارگروه زیارت در راستای تامین زیرساخت ها و توانمندسازی بخش های مربوط به رفاه و خدمات زائرین در قم بهره ببریم.
استاندار قم با اشاره به این که کارگروه ملی زیارت از سال ۸۸ و در حرم مطهر امام رضا(ع) تأسیس شده است، اضافه کرد: متاسفانه طی سالیان گذشته، اعتبارات و مصوبات این کارگروه برای استان قم آورده ای نداشته و عملا با سفر آیت الله رئیسی به خراسان و برگزاری جلسه این کارگروه، زمینه قوت گرفتن ظرفیت های کارگروه ملی زیارت برای سایر استان ها و شهر های زیارتی نیز فراهم شده است.
شاهچراغی با اشاره به مصوبات ملی این کارگروه در گذشته، ادامه داد: بر اساس دستور رئیس جمهور، کارگروه های سطح استانی نیز موظف شده اند تا ضمن برگزاری جلسات و فعال سازی کمیته های تخصصی، کاستی ها در این زمینه را احصا و به دبیرخانه کارگروه ملی زیارت جهت اتخاذ تصمیم ارجاع دهند.
وی زائرپذیری قم و حضور شمار زیادی زائر و مسافر در ایام و مناسبت های مختلف سال را مورد توجه قرار داد و گفت: در ایام نیمه شعبان و عید نوروز امسال و برغم تمهیدات اتخاذ شده، مشکلات زیادی برای بخش های اسکان و خدمات رسان ایجاد شد که با همکاری و هماهنگی بخش های مختلف مرتفع گردید.
استاندار قم ادامه داد: ایجاد زیرساخت های مناسب پذیرایی و ارائه خدمات رفاهی به مسافرین و زائرین و اسکان در استان نیازمند کمک ها و اعتبارات ویژه ملی و پیگیری مستمر است و بر آنیم تا با برگزاری کمیته های تخصصی ذیل کارگروه زیارت، نیازسنجی دقیقی در حوزه خدمات زائرین احصاء و به مرکز منعکس شود.
وی یادآور شد: در قانون نیز مواد و تبصره هایی برای حمایت از شهر های زیارتی دیده شده است که درصدد استفاده از این موارد هستیم.
- منبع خبر : روابط عمومی استانداری قم