دانشگاه مرکز رشد علمی و معرفتی دانشجویان است/ پیام نور قم در زمینه فعالیت‌های معرفتی پیشتاز باشد
دانشگاه مرکز رشد علمی و معرفتی دانشجویان است/ پیام نور قم در زمینه فعالیت‌های معرفتی پیشتاز باشد
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه گفت: دانشگاه باید محیطی برای رشد علمی، معرفتی و فرهنگی توأمان دانشجویان باشد تا افرادی خبره و تاثیرگذار تحویل اجتماع بدهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری در جمع رئیس، اساتید و مدیران دانشگاه پیام نور استان قم ضمن تبریک مبعث رسول گرامی اسلام حضرت محمد(ص) اظهار کرد: کار در محیط آموزش عالی، سهل و ممتنع است؛ سهل چون بخشنامه‌ها و قوانین از ابتدای ورود دانشجویان تا فارغ‌التحصیلی آنها وجود دارد و ممتنع از آن جهت که انسان‌ها در محیط های بزرگ‌تر همچون دانشگاه، از ظرفیت‌های خود بیشتر بهره می‌برند و تفاوت‌هایی در آنها بروز می‌کند بنابراین دانشگاه باید تاثیرگذاری روی همه افراد با همه گرایش‌ها و سلیقه‌ها را در دستور کار داشته باشد.
وی افزود: هر فرد علاوه بر شور و احساس و همچنین شعور و درک خویش عمل می‌کند و در این بین شرایط جامعه نیز روی آدمی تاثیر می‌گذارد که یکی از این عوامل تاثیرگذار، اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها هستند که از نظر فکری، می‌توانند سبب جهت‌دهی به دانشجویان شوند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه با بیان اینکه در محیط دانشگاهی علاوه بر اساتید، کارکنان هم روی دانشجویان تاثیرگذار هستند گفت: سخت بودن کار اینجا خود را نمایان می‌کند زیرا شما در ابتدای کار با دانشجویی مواجه هستید که صرفا از نظر علمی گزینش شده بنابراین باید تلاش زیادی در راستای تربیت و تهذیب آنان داشته باشید.
وی ادامه داد: اگر خواستار اثرگذاری کامل روی دانشجویان هستید، باید علاوه بر انتخاب اساتید شایسته ، در انتخاب افرادی که با دانشجویان در ارتباط هستند هم دقت نظر داشته باشید تا با نقشه راهی مدون، دانشجویان را از نقطه ابتدایی به نقطه انتهایی برسانید و با آنها همراهی کنید.
حسینی بوشهری با تاکید بر آموزش مسائل معرفتی به دانشجویان در کنار مسائل علمی عنوان کرد: در این زمینه علاوه بر انتخاب مدرسان آگاه و با معرفت، باید موارد تشویقی هم برای دانشجویان فعال و کوشا در نظر گرفت.
عضو مجلس خبرگان رهبری برپایی اردوهای زیارتی، علمی، فرهنگی و سیاحتی را از دیگر اولویت‌های کار دانشگاه‌ها در کنار فعالیت‌های علمی و آموزش برشمرد و گفت: دانشجویان نباید احساس کنند دانشگاه فقط جایی برای درس خواندن و سر و کار داشتن با کتاب است بلکه این احساس باید در آنها به وجود بیاید که این مکان جایی برای رشد فکری، فرهنگی و معرفتی آنهاست زیرا همه آنچه در جامعه به آن نیاز دارند، در کتاب‌های درسی یافت نمی‌شود.

برنامه‌ریزی برای تبدیل پیام نور قم به قطب فرهنگی کشور
حجت‌الاسلام دکتر رجب اکبرزاده رئیس دانشگاه پیام نور استان قم نیز در این جلسه با بیان اینکه این دانشگاه دارای ظرفیت‌های مهمی است که می‌تواند در تعامل با حوزه، بسیاری از مسائل آموزشی و تربیتی را حل کند اظهار کرد: رشته‌های مختلف با محوریت کتاب درسی در این دانشگاه تدریس می‌شوند و علاوه بر این ، بومی بودن دانشجویان، یکی دیگر از ویژگی‌های پیام نور در هر استان است.
وی افزود: گام دوم انقلاب، جهاد تبیینی یکی از دغدغه‌ها و اولویت‌های مدیران ، اساتید و دانشجویان دانشگاه پیام نور استان قم است زیرا عقیده داریم این دانشگاه باید به عنوان قطب فرهنگی در سطح کشور فعالیت کند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان قم با بیان اینکه از حوزه علمیه و جامعه مدرسین می‌خواهیم تادر این مسیر مارا یاری کنند گفت: اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه ظرفیتی مهم برای تعاملات فی مابین و توسعه اقدامات مشترک هستند.
وی ادامه داد: دیدار با علما و مراجع تقلید یکی از اولویت‌های مدیریتی مجموعه دانشگاه پیام نور است تا با استفاده از رهنمودهای شما و سایر اعزه، بتوانیم در تحقق اهداف عالیه امامین انقلاب حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری، نظام مقدس جمهوری اسلامی و هدف‌های تربیتی و آموزشی خود در مسیری روشن و صحیح گام برداریم.