به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، سید محمدتقی شاهچراغی در بازدید سرزده از سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به ماهیت دستگاههای اجرایی در خدمات رسانی به مردم اظهار داشت: خدمت و کار برای مردم با حضور میدانی در میان مردم عملی میشود.
استاندار قم با اشاره به تلاشهای دولت سیزدهم برای تحقق نظام عادلانه پرداختی به کارکنان افزود: اقدامهای مناسبی در سطوح ملی و استانی در حال برنامهریزی و انجام است تا فرآیند پرداخت حقوق، حقوق بگیران دولتی بر اساس عدالت و کار افراد صورت گیرد.
شاهچراغی همچنین با اشاره به لزوم افزایش حضور میدانی مدیران در بین مردم گفت: بخش زیادی از مشکلها در گرفتن به موقع تصمیمها از طریق حضور در بین مردم و با اصلاح فرآیند های زاید اداری و مدیریتی برطرف میشود.
وی خدمت به مردم را تکلیف و وظیفه مهم کارکنان دستگاه های اجرایی در هر سطح و سمتی دانست و ادامه داد: مدیران و کارکنان دولت باید شنوای حرف مردم و پذیرای بی واسطه ارباب رجوع باشند و باید فاصله درخواست های مردمی تا پاسخگویی را تا حد ممکن کاهش دهند.
وی همچنین بر لزوم توجه به دغدغههای کارکنان دولت تاکید کرد و خطاب به مدیران افزود: برای شنیدن صحبت کارکنان خود وقت بگذارید و شرایطی مهیا کنید تا با توجه به مسائل فرهنگی و معنوی خانواده های پرسنل، زمینه و بستر لازم برای پویایی و روحیه بخشی به کارکنان در ارائه خدمت مناسب به مردم فراهم شود.
مسئولان با بازار منفعلانه برخورد نکنند
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم نیز با بیان اینکه مواجهه مسئولان با بازار نباید منفعلانه باشد گفت: باید در کنار بازرسی، رصد بازار نیز در دستور کار قرار بگیرد تا کمبودها در بازه کوتاه مدت و بلندمدت تحلیل شده و بر اساس نیاز بازار برنامه ریزی شود.
محسن امیدیان با اشاره به پیشبینیهای صورت گرفته برای افزایش مسافرتها به قم در روزهای پایانی سال گفت: شهر قم به دلیل زیارتی بودن و قرار گرفتن در مرکز کشور یکی از مقاصد گردشگران و زائرین است.
معاون استاندار قم با تاکید بر برنامهریزی همه جانبه برای مدیریت بازار افزود: نباید مشکلی در تامین اقلام ضروری در ایام منتهی به سال جدید داشته باشیم.
امیدیان همچنین ایجاد بازدارندگی در برابر جرایم و تخلفها را در راستای ایجاد ثبات در بازار ضروری دانست و خاطرنشان کرد: جلب اعتماد شهروندان نیز نقش مهمی در کنترل بازار ایفا میکند.ر
- منبع خبر : روابط عمومی استانداری قم