قم سومین شهر آپارتمان‌نشین در کشور است
قم سومین شهر آپارتمان‌نشین در کشور است
سیدموسی حسینی کاشانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: قم سومین شهر آپارتمان‌نشین در کشور است اما متاسفانه بدون فرهنگ‌سازی در حوزه آپارتمان‌نشینی با معضلات جدی روبرو خواهیم بود که باید برای آن برنامه‌ریزی کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم ، سیدموسی حسینی کاشانی روز گذشته در نشست با اصحاب رسانه که در سالن محراب حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد، اظهار کرد: موارد مختلف در شورای فرهنگ عمومی مطرح است و در زمینهٔ پوشش فعالیت‌های صورت گرفته ارتباط ما با اصحاب رسانه مدنظر است.

وی افزود: در شورای فرهنگ عمومی استان فراتر از وظایفمان در حال فعالیت هستیم که این موضوع با پیگیری‌های آیت‌الله سعیدی و با توجه به دغدغه‌های فرهنگی استان به‌صورت طرح مطرح می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم بیان کرد: شرایط فرهنگی استان قم با همه مشکلاتی که گفته می‌شود از استان‌های دیگر مناسب‌تر است، قم جز سه شهری است که بیشترین مهاجرپذیری را نسبت به دیگر استان‌ها دارد و۲۵۰ هزار جمعیت سال ۱۳۶۰ به یک‌میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رسیده است.

حسینی کاشانی ادامه داد: در کنار هیئت اندیشه‌ورز کارگروه‌هایی بنا به‌ضرورت تشکیل شد، کارگروه محتوای فضای مجازی و کارگروه مُد و لباس  در حال فعالیت است، در آئین‌نامه عفاف و حجاب مسئولیت از ما برداشته‌شده و بر عهده وزارت کشور و مشخصاً استانداری است و ۲۶ دستگاه درزمینهٔ عفاف و حجاب مسئولیت دارند.

وی با اشاره به فعالیت‌های قرارگاه ۱۹ دی بیان کرد: این قرارگاه برای کمک به موضوع عفاف و حجاب تشکیل شد و ریاست آن بر عهده آیت‌الله سعیدی است، شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تا ۵ سال پیش زیر نظر وزارت ارشاد فعالیت می‌کرد و پس‌ازآن این مسئولیت به بنیاد شهید واگذار شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: قم سومین شهر آپارتمان‌نشین در کشور است  اما متاسفانه بدون فرهنگ‌سازی در حوزه آپارتمان‌نشینی با معضلات جدی روبرو خواهیم بود که باید برای آن برنامه‌ریزی کنیم. معضلات بحث آپارتمان‌نشینی در جلسات شورای فرهنگ عمومی مطرح شد و مصوبات خوبی داشت، موضوع کارگروه مساجد نیز مطرح شد که موضوع تعالی مسجد مطرح و چندین جلسه برگزار شد.

حسینی کاشانی بابیان اینکه موضوع عفاف و حجاب دغدغه همه دستگاه‌هاست، افزود: در زمینهٔ ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در استان نیازمند کمک اصحاب رسانه هستیم، در جلسه شورای فرهنگ عمومی درباره سردر مغازه‌ها صحبت شد و بیش از ۵۰ درصد اتحادیه‌ها موظف شدند پیش از استعلام اسم نام‌گذاری انجام نشود.

وی خاطرنشان کرد: حمایت‌ها از مؤسسات قرآنی طرح محور است و مؤسساتی که طرح‌های مناسبی داشتند مورد حمایت قرار گرفتند، همچنین بر‌اساس قانون حمایت‌های لازم از این مؤسسات انجام می‌شود و بحث انرژی آن‌ها رایگان است، سنت حسنه‌ای در ۵ سال شورای توسعه قرآن داشتیم و تاکنون ۶۰ فعال و فرهیخته قرآنی در شورای توسعه قرآن مورد تقدیر قرار گرفتند.

  • منبع خبر : روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم