برترین‌های رویداد «بانوی کارآفرین» در قم تجلیل شدند
برترین‌های رویداد «بانوی کارآفرین» در قم تجلیل شدند
محسن مسعودیان راد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قم در آئین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان رویداد «بانوی کارآفرین»، خواستار حضور دانشجویان و مشاغل دانش‌بنیان برای ایجاد رشد و تحول در مشاغل کشور شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، محسن مسعودیان راد، مدیرکل کمیته امداد استان قم در آئین اختتامیه رویداد بانوی کارآفرین که امروز در مجتمع فرهنگی حضرت معصومه (س) برگزار شد، با قدردانی از طراحان این رویداد، گفت: از مساعدت‌ها، حمایت‌ها و هدایت‌های تمام افرادی که در زمینه اشتغال بانوان تلاش می‌کنند قدردانی می‌کنم.

وی افزود: حضرت فاطمه زهرا (س) برترین بانوی کارآفرین عالم است، که در وضعیت بسیار سخت و پیچیدگی‌های سیاسی و اقتصادی آن روز رویداد بزرگ فدک را با کارگزاران و کارگران فراوان با تدبیر و توان خود مدیریت می‌کرد. آن حضرت درس کارآفرینی را از مادر بزرگوار خود حضرت خدیجه (س)  آموختند که به عنوان نخستین بانوی کارآفرین در زمان خود بزرگترین یگان حمل و نقل منطقه را به عنوان یک کارآفرین قوی مدیریت می‌کرد.

مدیرکل کمیته امداد استان قم با بیان اینکه همّت، تلاش، و توانایی علمی و فکری کارآفرینان موجب حرکت، جهش و پرواز آنها خواهد شد افزود: امروز باید شاخص توسعه، سطح سواد، تحصیلات و علوم دانشگاهی باشد.

وی سپس با اشاره به اینکه دانشجویان و علوم دانش‌بنیان باید به کمک اشتغال‌ کشور بیایند تأکید کرد: دانشجویان باید مشاغل را با کمک نرم‌افزارها متحول کنند تا شاهد رشد و خلاقیت در این بخش باشیم.

مسعودیان راد، با بیان اینکه کارآفرینان ما کسانی نیستند که از روی بی‌نیازی وارد این عرصه شده باشند گفت: هنر کمیته امداد این است که از درون سختی‌ها و ناامیدی‌ها، زیبایی و امید می‌آفریند.

وی از کارآفرینان خواست تا با توکل به خدا، تحقیق لازم، ریسک منطقی و عاقلانه، تلاش و پشتکار فراوان با هر سد و مانعی در برابر هدف خود مقابله کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان قم، با اشاره به اینکه اختتامیه بانوی کارآفرین باید آغازی باشد بر حرکت جدید تحولی رویدادهای متعدد کارآفرینی، تصریح کرد: همه دانشجویان و مزدوجین تحت حمایت کمیته امداد استان قم باید از مسیر مشاوره های اشتغال و کارآفرینی عبور کنند.

شایان ذکر است، در این رویداد از بین ۴۰ ایده اولیه، ۹ ایده به مرحله دوم داوری راه یافتند که سه طرح تولید کیف‌های پارچه‌ای از البسه مستعمل، پلتفرم picup کارخانه طراحی، تولید و عرضه پوشاک در فضای مجازی و پلتفرم و اپلیکیشن توزیع لباس‌های معیوب و خارج از فصل به عنوان ایده‌های برتر کارآفرینی معرفی شدند و ضمن ارائه طرح‌های خود در اختتامیه، هدایایی نفیس دریافت کردند.

همچنین مجری طرح تولید چادر و محصولات حجاب نیز به عنوان شایسته تقدیر اعلام شد و هدیه دریافت کرد.

  • منبع خبر : پایگاه اطلاع‌رسانی‌ کمیته امداد امام خمینی (ره) قم