به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، عباس پورمیدانی بیان کرد: تسهیلات تخصیص یافته به بخشکشاورزی استان فراتر از موضوع یادشدهاست و اعتبارات قابل توجهی در حوزههای مختلف همچون توسعه مکانیزاسیون، گسترش کشتهای گلخانهای و افزایش تولید گیاهان دارویی، تجهیز و نوسازی واحدهای مرغداری و دامداریها، ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی و افزایش فرصتهای شغلی در بخش کشاورزی، اختصاص یافته و روند پرداخت آنها با همکاری بانکهای عامل استان درجریان است.
وی افزود: کشاورزان قمی درشرایط خاص آبوهوایی این استان برای تولید محصولات عذایی مورد نیاز مردم سخت تلاش میکنند و امیدواریم پرداخت تسهیلات مورد نیاز به ایشان بتواند عامل موثری برای گسترش فعالیتها در این بخشمهم اقتصادی و پویایی هرچه بیشتر آن باشد.
وی ادامه داد: روند تحول مثبت در کشاورزی استان قم طی سالهای اخیر با نگاه به راهبرد تغییر الگوی کشت آغاز شدهاست و حمایت از کشاورزان این استان با ابزارهای مختلف مالی همچون پرداخت تسهیلات بانکی میتواند نتایج مورد نظر از این برنامه را با سرعت بیشتری نمایان کند.
پورمیدانی گفت: همچنین در راستای گسترش حجم تولید و اشتغال در بخش کشاورزی استان از سرمایهگذاران علاقهمند به کار در این حوزه حمایت و روند صدور مجوز و پرداخت اعتبارات بانکی لازم برای فعالیت مورد نظر ایشان تسهیل خواهد شد.
وی بیان داشت: تشویق کشاورزان استان به سمت استفاده از سامانههای نوین آبیاری و کشتهای گلخانهای نقش موثری در عبور از کشاورزی سنتی و ترویج الگوهای جدید کشاورزی در قم داشتهاست.
گفتنی است از مجموع بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار قمی در حوزه کشاورزی، یک هزار و ۱۰۰ تن بانوان هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال حدود یکمیلیون تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص دادهاست.
- منبع خبر : خبرگزاری ایرنا