۲۶۵ عنوان کتاب جدید دفتر تبلیغات اسلامی رونمایی می‌شود
۲۶۵ عنوان کتاب جدید دفتر تبلیغات اسلامی رونمایی می‌شود
حجت‌الاسلام نجف لک‌زایی معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به برگزاری هفتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی‌وفناوری این دفتر همزمان با هفته پژوهش گفت: از ۲۶۵ عنوان کتاب تازه منتشر شده دفتر تبلیغات اسلامی از آذرماه ۹۹ تا آذرماه جاری رونمایی خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، حجت‌الاسلام نجف لک‌زایی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری هفتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی اظهار داشت: این نمایشگاه از ۲۰ آذرماه با محوریت فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر جهاد تبیین در بستر فضای مجازی آغاز می شود و تا ۲۵ آذرماه ادامه پیدا می‌کند.

وی محل این نمایشگاه را سالن همایش‌های دفتر تبلیغات واقع در خیابان معلم و زمان آن را نیز از ساعت ۸ تا ۱۴ و ۱۵:۳۰ تا ۲۰ عنوان کرد و گفت: آیین افتتاحیه این نمایشگاه با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات همراه خواهد بود.

رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی افزود: رونمایی برخی نرم افزارهای تولیدی توسط دفتر و تولیدهای سامانه‌ای، سایت‌ها و پایگاه‌ها و پایان‌نامه‌های دفاع شده طی یک سال اخیر نیز به صورت جداگانه صورت می‌گیرد.

وی همچنین با اشاره به ۲۱ آذرماه و روز پژوهش و بین‌الملل خاطرنشان: در این روز دستاوردهای دفتر تبلیغات در عرصه جهانی رونمایی می‌شود.

وی تجلیل از پژوهشگران و پژوهشکده برتر و اعضای هیات علمی و محققان برتر را نیز از برنامه‌های این هفته برشمرد و گفت: تجلیل از فناوران برتر و رونمایی از آثار مربوط به حوزه فضای مجازی از برنامه‌های این هفته به شمار می‌آید.

معاون دفتر تبلیغات با بیان اینکه این دفتر به منظور تثبیت مرجعیت علمی خود برای نخستین بار در فضای مراکز پژوهشی قم توجه ویژه‌ای به مجله‌های غیر فارسی زبان داشته است تصریح کرد: در این راستا ۲ مجله انگلیسی و یک مجله عربی منتشر شده رونمایی می شود، همچنین ۲ مجله عربی دیگر نیز تصویب شده که مراحل نشر خود را سپری می‌کند.

وی افزود: شماره‌های ۲ مجله فارسی نیز که در یک سال گذشته منتشر شده رونمایی می‌شود.

لک‌زایی با اشاره به اینکه در لبیک به فرمایش‌های رهبر معظم انقلاب برای تولید نظریه‌های مورد نیاز نظام اسلامی از سوی دفتر تبلیغات اقدامی آغاز شده است یادآور شد: تاکنون هشت کرسی‌های نظریه‌پردازی به نتیجه رسیده و مورد قبول هیات داوران حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته که توسط ریاست دفتر تبلیغات از این نظریه پردازان قدردانی خواهد شد.

وی در بخشی از سخنان خود ضمن اشاره به برگزاری دومین همایش علوم انسانی اسلامی، پژوهش و فناوری در این هفته گفت: این همایش کار مشترکی بین معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی و مجمع پژوهشگاه‌های علوم انسانی اسلامی می‌باشد.

لک زایی یادآور شد: از سال گذشته با حمایت وزارت علوم یک مجمعی تحت عنوان مجمع‌ پژوهشگاه‌های علوم انسانی اسلامی تاسیس شد که همه پژوهشگاه‌هایی که در حوزه علوم انسانی اسلامی فعالیت می‌کنند، عضو این مجمع هستند و با هم هماهنگی و هم افزایی دارند که یکی از برنامه‌های مشترک آنها همین همایش است.

وی افزود: در قالب این همایش ۸۰ پنل، نشست و کرسی با همکاری هشت پژوهشگاه فعال در زمینه علوم انسانی اسلامی انجام می‌شود.

وی گفت: آیین افتتاحیه این همایش هجدهم آذرماه در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی و مراسم پایانی آن نیز ۲۵ آذرماه در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی خواهد بود.

معاون دفتر تبلیغات بیان داشت: در طول هفته پژوهش در داخل دفتر تبلغات ۷۸ برنامه علمی شامل نقد کتاب، نشست علمی، کارگاه آموزشی داریم که همه روزه از ساعت ۸ آغاز می شود و تا ساعت ۲۰ ادامه می‌یابد و علاوه بر آن از ساعت ۱۰ تا ۱۲ نیز برنامه‌های این هفته را به شکل ویژه خواهیم داشت.

لک‌زایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تفاوت نمایشگاه هفته پژوش امسال با سال‌های قبل خاطرنشان کرد: غرفه این نمایشگاه‌ در سال‌های گذشته مرکز محور، پژوهشکده محور و معاونت محور بود و امسال با توجه به گذشت ۶ سال از رویکرد مساله محوری دفتر تبلیغات و تاکید رهبری به مساله محوری، غرفه‌ها مساله محور چیده شده است.

وی اظهار داشت: این نمایشگاه شامل چهار محور کلان است که ذیل هر یک از آنها مساله‌هایی است که مورد بررسی پژوهشگران دفتر تبلیغات قرار گرفته، که نخستین محور، مباحث مربوط به علوم انسانی اسلامی است.

وی همچنین نقد و بررسی جریان‌های انحرافی و شبهه‌ افکن را دومین محور ذکر کرد و گفت: خانواده، اخلاق و سبک زندگی سومین محور و مسائل مربوط به نظام سیاسی جمهوری اسلامی و مسائل اجتماعی مبتلابه ایران چهارمین محور نمایشگاه را تشکیل می‌دهد.

لک زایی با اشاره به اهداف نمایشگاه فوق، ارزیابی عملکرد سالانه و تشریح فعالیت‌ها و اقدام‌های پژوهشی، فناوری و فضای مجازی دفتر تبلیغات را از جمله آن ذکر کرد و افزود: ترویج و توسعه فرهنگ فناوری، ارائه آثار فناوری دفتر تبلیغات به مراکز و نهادهای علمی، پژوهشی، حوزوی و دانشگاهی، تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر، ترغیب محققان به تولید پژوهش‌های عالمانه و شناسایی و عرضه توانمندی‌های محققان و اعضای هیات علمی نیز از دیگر اهداف این نمایشگاه است.

  • منبع خبر : خبرگزاری ایرنا