قم و چالش محورهای حادثه خیز
قم و چالش محورهای حادثه خیز
با کمرنگ شدن محدودیت های کرونایی درعبور و مرور باز هم شاهد افزایش آمار تصادفات مرگبار در جاده‌ های برون شهری هستیم، محورهای مواصلاتی قم همچنان حادثه خیز هستند و متولیان امر باید برای شناسایی نقاط حادثه خیز ورود کنند تا از شدت حوادث بکاهند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، در اواخر آبان ماه امسال یک خبر ناگوار از تصادف جاده ای در مسیر سلفچگان به ساوه در صدر اخبار قم قرار گرفت، در این حادثه چهار تن از اعضای یک خانواده جان خود را از دست دادند.
با رصد اخبار حوادث جاده ای می بینیم که در ۸ ماه امسال محورهای قم به کاشان، قم به کهک و سلفچگان به ساوه از محورهای پرحادثه ای محسوب می شوند که اغلب آنها کشته و مجروح بر جا گذاشته اند.
طی دو سال گذشته به علت کرونا و تعطیلی سفرهای نوروزی و سفرهای بین شهری شاهد کاهش آمار تصادفات بین شهری و بین استانی بودیم و گمان می کردیم وضعیت ایمنی جاده های قم خوب شده است.

با کمرنگ شدن محدودیت های کرونایی درعبور و مرور باز هم شاهد افزایش آمار تصادفات مرگبار در جاده‌ های برون شهری هستیم.

محورهای مواصلاتی قم همچنان حادثه خیز هستند و متولیان امر باید برای شناسایی نقاط حادثه خیز ورود کنند تا از شدت حوادث بکاهند،  در غیر این صورت با اتمام واکسیناسیون عمومی کرونا و افزایش ورود مسافران به قم همچنان باید نگران جان و سلامت مسافرانی باشیم که قرار است از این محورها عبور کنند.

این را تمامی مسئولان می دانند قم با بودجه استانی اداره می شود در حالی که خدمات ملی ارائه می دهد و نمونه بارز آن محورهای قم است که شاهراه ۱۷ استان کشور است، اما در موضوع راهداری قم هرگز به این نکات توجه نمی شود.

محورهای قم چه برای نگهداری و اصلاح هندسی نیاز به بودجه ملی دارد چون بودجه استانی پاسخگو نیست. امیدواریم برای سلامتی مسافران و زائران هم که شده با نگاه ویژه به قم و تخصیص بودجه های لازم امنیت جاده ها را به پایتخت فرهنگی ایران بازگردانند.

  • منبع خبر : قم پویا