به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قمنا)، به نظر میرسد که این اختلالات با نظر شورای تامین استان صورت گرفته و جزء اختیاراتی است که وزارت کشور به این شورا داده است.
این اقدامات درحالی صورت گرفتهاست که شهر قم به لحاظ بافت جمعیتی و آگاهی مردم، سطحی بالاتر از دیگر نقاط کشور داشته و به تبع آن، از امنیت بالاتری نیز برخوردار بودهاست؛ به عبارتی از اختلال در اینترنت شهر، میتوان متصور شد که برخی مسئولان تصمیمگیرنده در این زمینه، شناختی از شهروندان قمی ندارند!
مردم قم در بزنگاههای مختلف حتی اگر به طرح نسنجیده یا موضوعی هم اعتراض داشتهاند؛ این اعتراضات برای اموال عمومی و حیثیت کشور و هویت ملی و دینی ما هزینهزا نبوده و حتی یک گام فراتر، این مردم بودهاند که همواره در قم، اجازه ابراز وجود به عناصر نامطلوب را در این شهر ندادهاند.
جالب آن که در پایتخت، علیرغم اینکه رسانههای معاند و ضدانقلاب ساعاتی را جهت تجمع در برخی منطقه تهران اعلام کردهاند اینترنت همراه این شهر کماکان متصل است.
از طرفی قطعی اینترنت تلفنهای همراه در قم، درحالی که شهر تا این لحظه از آرامش کامل برخوردار بوده و اتفاق خاضی نیز رخ ندادهاست؛ خود تنشزا و باعث ایجاد نارضایتی است. لذا این موضوع اهتمام بیشتر مسئولین به تامل در برخی تصمیمگیریها را میطلبد و امید است دیگر شاهد چنین اقداماتی در قم نباشیم.
آیت الله جعفرسبحانی یکی از مراجع تقلید بر لزوم توجه به ابعاد دینی و فرهنگی اعضای کتابخانههای عمومی تاکید و نقش کتابخانههای عمومی در این عرصه را مهم توصیف کرد.
سید محسن صالحی، معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان قم خواستار کمکهای مردمی و خیران برای تسهیل زیارت اربعین 250 نفر از افراد نیازمند شد.
محمد رمضانی، مدیر منطقه هفت شهرداری قم از اجرای پروژه بهسازی پیادهرو میدان سعیدی در هسته مرکزی شهر تا پایان آبان ماه امسال خبر داد.
حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا شهیدیپور استاد پیسشکسوت قرآنی دعوت حق را لبیک گفت.
دیدگاه بسته شده است.