به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری فارس از قم، عباس حلوایی زاده با اشاره به دغدغههای مقام معظم رهبری در اشتغالزایی و استفاده از ظرفیتهای داخلی اظهار کرد: یکی از رسالتهای شهرداری قم استفاده از نیروها و ظرفیتهای بومی و داخلی در اجرای پروژههای عمرانی در سطح شهر است. وی […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری فارس از قم، عباس حلوایی زاده با اشاره به دغدغههای مقام معظم رهبری در اشتغالزایی و استفاده از ظرفیتهای داخلی اظهار کرد: یکی از رسالتهای شهرداری قم استفاده از نیروها و ظرفیتهای بومی و داخلی در اجرای پروژههای عمرانی در سطح شهر است.
وی ارتقاء کیفیت تولیدت داخلی را یکی دیگر از برنامههای شهرداری دانست و افزود: امروز در محوطهسازی ۱۰۰ درصد از تولیدات داخلی استان استفادهشده و توانستیم با کنترل و نظارت، کیفیت و مقاومت موزاییک را از عدد ۶ به ۹ و سپس ۱۲ ارتقاء دهیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم، اجرای تقاطع ولیعصر (عج) را یکی از افتخارات شهرداری قم در استفاده از تولیدات داخلی و بهرهمندی از متخصصان بومی استان دانست و تصریح کرد: از ۶ ماه قبل از آغاز پروژه تمام مصالح داخلی را در آزمایشگاههای معتبر کشور مانند آزمایشگاه دانشگاه امیرکبیر مورد ارزیابی قرار داده و تستهای بسیاری مانند آزمایش تخریب نیز انجام دادیم.
وی ادامه داد: تمام تقاطع ولیعصر(عج) با مصالح ۱۰۰ درصد ایرانی احداثشده و توانستیم مشکلات تحریم را در تأمین مصالح پلسازی با استفاده از تولیدات داخلی حل کرده و از حدود۴ سال پیش هیچ محصول خارجی در پروژههای عمرانی شهر قم که شهرداری اجرا کرده، استفادهنشده است.
حلوایی زاده سیاست شهرداری قم را در استفاده از تولیدات ایرانی منحصر به پروژههای عمرانی ندانست و خاطرنشان کرد: در گام بعدی در ساختمانها و سیستمهای گرمایشی و سرمایشی، آسانسورها و روشنایی نیز همین روند تکرار شده و بعد از انجام آزمایش و گرفتن تضمین از محصولات داخلی استفادهشده است.
وی یکی از مهمترین دستاورد شهرداری در استفاده از تولیدات داخلی را افزایش کیفیت تولیدات عنوان و اذعان کرد: استفاده از تولیدات داخلی با انجام آزمایش و گرفتن تضمین توانسته در بالا رفتن کیفیت محصولات بومی استان تأثیر بسیاری داشته باشد و امیدواریم بهزودی در همه حوزهها به خودکفایی برسیم.