دانشگاه‌های جوان در رشته‌های خاص ظرفیت‌سازی کنند
دانشگاه‌های جوان در رشته‌های خاص ظرفیت‌سازی کنند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پیش از ظهر امروز در جلسه با هیئت علمی و هیئت امنای دانشگاه حضرت معصومه (س) قم گفت: دانشگاه دخترانه حضرت معصومه (س) بعنوان یک دانشگاه جوان، مسیر طولانی تا رسیدن به نقطه رضایتمندی […]

دانشگاه‌های جوان در رشته‌های خاص ظرفیت‌سازی کنند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پیش از ظهر امروز در جلسه با هیئت علمی و هیئت امنای دانشگاه حضرت معصومه (س) قم گفت: دانشگاه دخترانه حضرت معصومه (س) بعنوان یک دانشگاه جوان، مسیر طولانی تا رسیدن به نقطه رضایتمندی دارد و قطعا باید در این زمنیه تلاش‌های بیشتری صورت گیرد.

وی افزود: وظیفه وزارت علوم، حمایت‌های مالی و معنوی از دانشگاه حضرت معصومه (س) در جهت گسترش و پیشرفت این دانشگاه است؛ کیفی‌سازی آموزشی دانشگاه حضرت معصومه (س) از اولویت‌های وزارت علوم در این دانشگاه است.

وزیر علوم بیان کرد: از دانشگاه‌های جوان انتظار نمی‌رود که مانند دانشگاه‌های باسابقه کشور خروجی داشته باشند، ولی این انتظار وجود دارد که دوره‌های آموزشی با کیفیت بالا ارائه شود تا زمینه پیشرفت و گسترش فراهم شود.

وی ادامه داد: این که الگوی تمام دانشگاه‌ها، تبدیل شدن به دانشگاه جامعی مانند دانشگاه تهران شود، درست و دست‌یافتنی نیست، زیرا تحولات گسترده‌ای در حوزه علم رخ می‌دهد و نمی‌توان به سرعت خود را با تحولات منطبق کرد، بر همین اساس باید دانشگاه‌های جوان در رشته‌های خاص با استفاده از آینده‌پژوهی از ظرفیت خود استفاده کنند تا بتوانند اثرگذار باشند.

غلامی تصریح کرد: ایجاد شبکه علمی بین دانشگاه‌های استان و سپس در حوزه منطقه‌ای در اولویت قرار دارد و به‌زودی اجرایی خواهد شد. تمام دانشگاه‌های استان با محوریت دانشگاه مادر عضو شبکه علمی دانشگاه‌های استان خواهند شد. طبق این ساماندهی، برنامه‌های علمی و اجرایی به صورت بهتری در دانشگاه‌های استانی مدیریت خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: دنیا در حوزه علوم تحقیقات به سرعت در حال تحول است و ما نیز باید با این تحولات همراه شویم،  در غیر این صورت در سالیان آینده دانشگاه‌های کشور در چند علم و رشته عقب افتاده فعالیت خواهند کرد که باعث بی‌انگیزگی جوانان می‌شود.

غلامی تاکید کرد: باید به خوبی دنیای آینده را رصد کنیم و باید جوانان را برای آینده آماده کنیم و این نیاز به برنامه‌ریزی و تلاش گسترده دارد تا بتوانیم در دنیای علم اثرگذار باشیم.