ضرورت حمایت از تولید و کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه
ضرورت حمایت از تولید و کمک به اقشار آسیب پذیر جامعه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری مهر، فرمانده نیروی انتظامی صبح پنجشنبه در سفر به قم با مراجع عظام تقلید دیدار و گفتگو کرد. آیت الله صافی گلپایگانی در این دیدار با بیان اینکه حضرت ولی عصر عج به نیروهای نظامی و انتظامی توجه ویژه دارد گفت: شیعیان باید قدردان […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری مهر، فرمانده نیروی انتظامی صبح پنجشنبه در سفر به قم با مراجع عظام تقلید دیدار و گفتگو کرد.

آیت الله صافی گلپایگانی در این دیدار با بیان اینکه حضرت ولی عصر عج به نیروهای نظامی و انتظامی توجه ویژه دارد گفت: شیعیان باید قدردان وجود خویش باشند و از فرودستان غافل نشوند.

آیت الله نوری همدانی هم در دیدار فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه عدالت و امنیت ۲ موضوع محوری در جامعه است، گفت: شناخت زمانه در شرایط کنونی و فتنه دشمنان باید در اولویت توجه نیروهای نظامی و انتظامی قرار گیرد.

آیت الله علوی گرگانی، در دیدار جداگانه با فرمانده نیروی انتظامی خدمات پلیس را شایسته تقدیر دانست و گفت: نیروهای خدوم نیروی انتظامی شبانه روز در حال خدمت به مردم هستند و باید از خادمان امنیت تقدیر شود.

آیت الله جعفر سبحانی نیز در دیدار فرمانده نیروی انتظامی با تاکید بر اینکه امنیت یکی از نعمت‌های بزرگ خداوند است افزود: باید با تلاش همه جانبه زمینه حمایت از تولید فراهم شود.

این مرجع تقلید، امنیت کشور را مرهون تلاش‌های نیروی انتظامی بیان کرد و گفت: با توجهات حضرت ولی عصر و اقدامات صورت گرفته امنیت برقرار است.

فرمانده نیروی انتظامی در این دیدارها ایجاد امنیت پایدار در حوزه اقتصادی مقابله با فساد اقتصادی و کالای قاچاق با هدف رفع موانع تولید از اهداف نیروی انتظامی در سال جدید بیان کرد.