خبرگزاری فارس از شهرری: امیررضا قمی اولین ورزشکار المپیکی رشتههای رزمی در ایران با وجود حضور در دو المپیک و اهدای دهها شاگرد به تیم ملی جودو، حدود ۸ سال است که مقابل مترو شهرری مسافرکشی میکند. خبرگزاری فارس در تیرماه سال جاری با انتشار گزارشی ویدئویی از مربی سابق تیم ملی جودو در المپیک سیدنی […]
خبرگزاری فارس از شهرری: امیررضا قمی اولین ورزشکار المپیکی رشتههای رزمی در ایران با وجود حضور در دو المپیک و اهدای دهها شاگرد به تیم ملی جودو، حدود ۸ سال است که مقابل مترو شهرری مسافرکشی میکند.
خبرگزاری فارس در تیرماه سال جاری با انتشار گزارشی ویدئویی از مربی سابق تیم ملی جودو در المپیک سیدنی با عنوان (از مربیگری در المپیک سیدنی تا مسافرکشی مقابل مترو) که سابقه حضور در المپیک آتلانتا را نیز به عنوان اولین تجربه المپیکی ورزش رزمی ایران در کارنامه دارد، از سالها بیتوجهی و بیمهری به وی پرداخت که سبب شده امیررضا قمی حالا مشغول به مسافرکشی در مقابل ایستگاه مترو شهرری باشد.
پیرو این گزارش و خبر حدود یک ماه بعد روابط عمومی سازمان ورزش شهرداری تهران از پیگیریهای جذب و اشتغال این مربی با این عنوان (گزارش فارس نتیجه داد/ دعوت به همکاری ورزش شهرداری از امیررضا قمی) خبر داد.
حالا پس از ماهها امیررضا قمی میگوید اقدام شهرداری یک نمایش سازمانی بوده و در این مدت اتفاقی برای او از هیچ ارگانی اتفاق نخورده و از آن سو امیر محسنی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران معتقد است این قهرمان ارزنده تمایلی به کار به شکل قراردادی و پیمانی نداشت و اصرار داشت حتماً نیروی رسمی شود که این امر طبق قانون از عهده ما خارج بود.
شهرداری نمایش سازمانی را اجرا کرد
امیررضا قمی ملیپوش سابق جودو در خصوص چالشهای پیش آمده با رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران اظهار کرد: بعد از انتشار گزارش در خبرگزاریفارس از سوی سازمان ورزش شهرداری تهران با من تماس گرفته شد و برای حل مشکل کاری به آن سازمان دعوت شدم و به من گفته شد به دستور حناچی شهردار تهران مشکل کاری شما مرتفع خواهد شد.
وی تشریح کرد: به محض ورود به دفتر آقای محسنی رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران، دوربینهای آن مجموعه تصاویر من را ضبط کردند و به طوری این روند ادامه یافت که برای من محرز شده بود که یک نمایش سازمانی در حال اجرا است تا اینکه هدف حل مشکل بیکاری من باشد.
ملیپوش سابق جودو بیان کرد: بعد از ثبت تصاویر و انجام عکاسی وعده دادند که برای جذب و اشتغال شما در سازمان ورزش شهرداری تهران به زودی شرایط را مهیا خواهیم کرد و با شما تماس میگیریم که در حال حاضر با گذشت بیش از شش ماه هیچ اقدامی انجام نشده و در این مورد با من کاملاً کودکانه رفتار شد.
قمی افزود: محسنی در مصاحبه با خبرگزاریها گفته است برای ایشان جایگاه مربی استعدادیاب شهرداری تهران در جنوب شهر تعیین شده است که این موضوع به طورکلی منتفی است چون تاکنون بعد از دعوت من هیچ تماسی با من گرفته نشده و بعد از چند مرتبه پیگیری تلفنی من، اظهار داشتند: در حال حاضر جذب نداریم و من هم گفتم اگر جذب ندارید پس چرا از من دعوت کردید و فیلم گرفتید.
وی تصریح کرد: از آقایقالیباف و نمایندگان مجلس میخواهم که به مسائل ورزش ورود کنند و اجازه ندهند غیرورزشیها مدیریت ورزش را به دست بگیرند چرا اگر ورزش دست ورزشیها باشد بهتر است و اتفاقات خوبتری برای جوانان رقم خواهد خورد.
آقای قمی مخالف کار قراردادی و پیمانی بود
امیر محسنی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران نیز در خصوص اظهارات امیر رضا قمی ملی پوش سابق تیم ملی جودو مبنی بر عدم پیگیری مراحل جذب و اشتغال وی در این سازمان به خبرنگار فارس گفت: تیر ماه امسال که نقطه شروع، پیگیری اشتغال و فعالیت وی در سازمان ورزش شهرداری تهران بود مقرر شد بنا به پیشنهاد خود وی، به عنوان مربی استعدادیاب در جنوب تهران و زیر نظر ورزش شهرداری تهران مشغول به فعالیت شود.
وی افزود: در ابتدای شهریورماه با ایشان تماس حاصل شدکه برای شروع فعالیت خودش را معرفی کند اما وی در ابتدا مخالفت و علت خود را اینطور عنوان کرد که من نمیتوانم به شکل قراردادی و پیمانی کار کنم و باید حتماً من را نیروی رسمی کنید.
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران تشریح کرد: طی این مدت نیز شخصاً به دفعات تلاش کردم تا با ایشان ارتباط بگیرم و از این فرصت ایجاد شده برای همکاری نهایت استفاده را ببریم اما موفق به صحبت با آقای قمی نشدم.
محسنی بیان کرد: با توجه به اینکه قوانین بکارگیری نیروی انسانی و اشتغال در سازمان ورزش شهرداری تهران برای افراد مدال آور به گونهای است که سن آنها متناسب با شرایط بکارگیری باشد و اینکه جذب آنها از وظایف سازمان ورزش شهرداری تهران نیست.
وی خاطرنشان کرد: اما به هر حال برای حل این مشکل تنها کاری که میتوانستیم انجام بدهیم از طریق پیمانکاران منابع انسانی شهرداری برای جذب آقای امیررضا قمی بود که این اقدام انجام شد اما در نهایت شخص ایشان از فعالیت با شرایط موجود خودداری کرد.
فارغ از اینکه در این موضوع حق با چه کسی است و چرا سرنوشت مربی ۵۲ ساله جودو به این جا رسیده است همچنین آیا سازمان ورزش شهرداری تهران باید در میان نهادهای مسؤول به این موضوع ورود میکرد یا خیر ولی ما باید قدر ورزشکاران و افتخار آفرینان کشور را بدانیم و مسیر یک قهرمان و مدالآور ارزشمند در کشور باید با تدابیر و همت مسؤولان به گونهای تعریف و برنامهریزی شود که اصلاً هنگام ورزش حرفهای و پس از آن درگیر موضوعات این چنینی نباشد.