– اخبار استانها – به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، حجتالاسلام والمسلمین عباسی در دیدار دیمیتری الکساندرکیس سفیر یونان در ایران، اظهار داشت: روابط بین یونان و کشورهای اسلامی، تاریخی و خوب است و تعاملات علمی و مناسبی بین ایران و کشورهای اسلامی وجود داشته و دارد. […]
– اخبار استانها –
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، حجتالاسلام والمسلمین عباسی در دیدار دیمیتری الکساندرکیس سفیر یونان در ایران، اظهار داشت: روابط بین یونان و کشورهای اسلامی، تاریخی و خوب است و تعاملات علمی و مناسبی بین ایران و کشورهای اسلامی وجود داشته و دارد.
وی بابیان اینکه یونان نقش پررنگی در تسریع روند پیشرفت علمی جهان اسلام ایفا کرده است، بیان کرد: در حقیقت، یونان نقطه اتصال تمدن شرق و غرب به شمار میرود و این امر جایگاه برجستهای ازنظر علمی برای یونان رقمزده است.
رئیس جامعه المصطفی در ادامه با اشاره به تأکید اسلام بر اهتمام مسلمانان به دانشاندوزی، عنوان کرد: در میان مذاهب، اسلام و بهویژه مکتب اهلبیت (علیهمالسلام)، علاقه فراوانی به فلسفه و علوم عقلی نشان داده است و فلسفه، که بخش زیادی از آن در یونان ریشه دارد، در حوزههای علمیه رایج است.
عباسی ادامه داد: در دنیای اسلام، فلسفه سنتی شاید تنها در حوزههایی همانند حوزه علمیه قم رواج داشته باشد که ارتباط فکری و فرهنگی عمیقی با تفکر یونان دارد.
جامعه المصطفی در بازخوانی، نظام آموزشی پویا و بهروزی را ترسیم کردچاپ مقالات در زمینهٔ نامه دوم امام خامنهای به جوانان اروپایی ازجمله اقدامات جامعه المصطفی استامضای تفاهم همکاری میان “جامعه المصطفی” و “دانشگاه ملی مولانا آزاد” هند
وی افزود: امروز، فلسفه، یکی از رشتههای رایج در حوزه علمیه برشمرده میشود و در جامعه المصطفی که بخش بینالمللی حوزه علمیه به شمار میرود نیز اینگونه است و چنین استقبال و رویکردی در مراکز علمی دیگر به چشم نمیخورد.
رئیس جامعه المصطفی ضمن اشاره به ارتباط فکری اندیشمندان ایرانی و یونانی، تصریح کرد: این روابط فرهنگی و تاریخی میتواند نقش مهمی در ارتباطات ملت و دولت ایران و یونان داشته باشد
رئیس جامعهالمصطفی، آموزشهای مجازی و کوتاهمدت المصطفی را ظرفیتهای خوبی برای علاقهمندان و اندیشمندان یونان دانست و تأکید کرد: بستر مناسب روحی، روانی و عاطفی بین ایران و یونان میتواند در توسعه روابط فیمابین مؤثر باشد.
عباسی تبادل استاد و دانشجو، شرکت در دورههای کوتاهمدت و فرصتهای مطالعاتی را زمینههای ارتباط جامعهالمصطفی و مراکز علمی یونان برشمرد و تصریح کرد: میتوان همکاریهای مشترکی در زمینههای علمی داشت و ارتباطات علمی را افزایش داد.
وی گفت: امروزه و در فلسفههای جدید غرب، کمتر از اتفاقات جدید دنیای اسلام در عرصههای علمی و فلسفی سخن گفته میشود، قرائتهای گوناگونی از اسلام وجود دارد و لازم است بین قرائت عقلانی رایج در قم و قرائت تکفیری تمایز فراوانی قائل شد از سوی دیگر، باید این تفاوتها را به دنیای غرب بیشتر نشان دهیم.
رئیس جامعه المصطفی خاطرنشان کرد: بخشی از تفاوت دو قرائت مزبور به این دلیل است که قرائت عقلانی به فلسفه و عرفان توجه دارد، درحالیکه قرائت دیگر، به این مسائل بیتوجه است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دکتر سبحانی رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم گفت: از بین بیش از 5 هزار شهید تنها 2 هزار کوچه به نام شهدا نامگذاری شده و شهرداری آمادگی دارد نام دیگر کوچهها را نیز به نام شهدا مزین کند.
احمد امیرآبادی فراهانی، نماینده قم در خانه ملت گفت: ۲۰۰۰ هکتار از برخی مؤسسات خاص که زمین دریافت کرده و هیچ گونه عملیات ساخت و سازی ندارند در حال بازپس گیری است.
سردار بهادراسماعیلی ، جانشین فرمانده انتظامی استان قم از تحویل ۵۶ عدد سکه تاریخی و اشیای عتیقه مکشوفه به اداره کل میراث فرهنگی استان خبر داد.
عباس صادقیان ، مدیرکل دفتر فنی، عمرانی و حملونقل ترافیک استانداری قم با بیان اینکه بحث دو نقشهای به یک معضل در شهر قم تبدیلشده است، گفت: متاسفانه برخی یک نقشه تهیه کرده که با آن مجوزهای لازم ساختوساز را دریافت و سپس در مرحله ساخت از نقشه دیگری استفاده میکنند.
Δ