– اخبار استانها – به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی درشبستان کربلا مسجد مقدس جمکران برگزار شد. آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور، سید احمد پیشبین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، محمدحسن نادری […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی درشبستان کربلا مسجد مقدس جمکران برگزار شد.
آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور، سید احمد پیشبین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، محمدحسن نادری دبیر پانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی و دانشجویان منتخب در این جشنواره قرآنی در این مراسم حضور داشتند.
آیتالله سبحانی: توجه به مفاهیم قرآن زمینه تدبر درآیات الهی را فراهم میکندکانون قرآن و عترت دانشگاهها باید فعال شودجشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی تولید محور شد
آیتالله اعرافی: ۵۰ رشته و گرایش قرآنی در حوزه و دانشگاه از برکات انقلاب است
آیتالله علیرضا اعرافی در این مراسم با اشاره به اهمیت و جایگاه قرآن اظهار داشت: جامعه قرآنی باید دردهای خود را با قرآن درمان کند.
وی افزود: وقتی انسان دردهای خود را شناخت نیازمند یک شوق درونی برای عبور از سطح زندگی مادی و رسیدن به جهانهای دیگر است که برگزاری مسابقات قرآنی و جلسات تفسیر مقدمه همین موضوع است
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور با اشاره آثار و برکات انقلاب اسلامی درزمینهٔ ترویج معارف قرآن بیان کرد: پس از انقلاب اسلامی اقدامات گستردهای در حوزه قرآن در ایران اسلامی رقم خورده است که این اقدامات دارای برکات و آثار ماندگاری در روح و روان جامعه دارد.
امامجمعه قم با اشاره به اقدامات دشمن برای مخدوش جلوه دادن چهره انقلاب اسلامی عنوان کرد: ۱۵ شایعه بزرگ علیه ایران و انقلاب وجود دارد که وقتی خارجیها واقعیتها را مشاهده میکنند کاملاً متعجب میشوند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد:ازجمله تحولات قرآنی پس از انقلاب میتوان به عرصه آموزشهای قرآنی اشاره کرد، امروز در حوزه و دانشگاه، ۵۰ رشته و گرایش قرآنی داریم که این مسئله درگذشته بههیچعنوان وجود نداشت.
استاد حوزه علمیه گفت: در حوزه علوم قرآنی نیز اقدامات وسیعی انجامشده است که ازجمله آن میتوان به زبان قرآن اشاره کرد که از مباحث نوین کلامی است که در دنیا نیز توجه خاصی شده است.
آیتالله اعرافی تصریح کرد: درزمینهٔ مباحث تجوید و تلاوت و حفظ نیز صدها هزار حافظ و قاری قرآن کریم داریم و در چشماندازی که از سوی مقام معظم رهبری ترسیمشده است باید به ۱۰ میلیون حافظ قرآن برسیم.
معاون دانشگاه علمی کاربردی کشور:جوانان رسالت مهمی برای محافظت از مکتب اهلبیت(ع) در برابر هجمهها دارند
سید احمدرضا پیشبین معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور نیز در این مراسم بیان کرد:همگان باید به دنبال زندگی قرآنی و تسری دادن روح قرآن و عترت در نهاد خانواده و جامعه باشیم.
وی افزود: در آینده به دنبال آن هستیم که دانشجویان برگزیده در دو رشته به شکل همزمان تحصیل کنند و غیر از رشته مهارتی در یکرشته قرآنی و معرفتی تحصیل کنند.
معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره قرآنی بیان کرد:برگزیدگان قرآنی مسئولیت سنگینتری نسبت به این ساحت دارند؛ هجمههای گستردهای علیه مکتب اهلبیت(ع) و قرآن وجود دارد و باید نسل جوان را در مقابل این آسیبها محافظت کرد.
پیشبین بابیان اینکه دانشجویان و مدرسین قرآنی وظیفه سنگینی برای ترویج معارف قرآن در جامعه دارند،تصریح کرد:باید در برنامههای دانشگاه و سرفصلهای دروس و رشتههای دانشگاهی مفاهیم قرآن و اهلبیت(ع) را تقویت کنیم.
دبیر جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی: بیش از ۱۰ هزار دانشجو در این جشنواره قرآنی شرکت کردند
محمدحسن نادری دبیر پانزدهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی در این مراسم عنوان کرد: برگزیدگان قرآنی در یک دوره آموزشی ویژه ارتقای سطح برگزیدگان برگزار شد که بتوانند در سطح ملی با آمادگی بیشتری حاضر شوند.
وی با اشاره به برنامههای پانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی افزود: در این سه روز برنامههای معنوی و فرهنگی را با انس هرچه بیشتر با مسجد مقدس جمکران و حرم مطهر برگزار کردیم زیرا هرچه این اتصال معنوی به منابع فیض الهی افزایش پیدا کند آثار و برکات بیشتری نیز به همراه دارد.
دبیر پانزدهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد:بیش از ۱۰ هزار نفر در این جشنواره قرآنی شرکت کردند و ۱۱۱ نفر برگزیده این جشنواره بودند که در این آیین حضور دارند.
نادری بابیان اینکه پانزدهمین جشنواره قرآنی نسبت به دورههای قبل از ویژگیهای خاصی برخوردار بود،ادامه داد: این جشنواره شامل ۶ بخش و۳۴ رشته بود و آثار به شکل موضوعی درخواست وتولید محتوا براثر پیشبینی دبیرخانه انجام شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از تسنیم،در این مراسم از دو اثر مجموعه آثار پژوهشی منتخب و همچنین آثار هنری برگزیده دورههای پیشین این جشنواره رونمایی شد.
در پایان مراسم ۱۱۱ دانشجو، مدرس و افراد شاغل در دانشگاه جامع علمی کاربردی جوایز خود را از آیتالله اعرافی دریافت کردند.