استاندار قم: اجرای طرح‌های آبخیزداری در مدیریت سیل در اولویت باشد
استاندار قم: اجرای طرح‌های آبخیزداری در مدیریت سیل در اولویت باشد

– اخبار استانها – به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرنگار تسنیم از قم، بهرام سرمست شامگاه یکشنبه در نخستین جلسه ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات بحران که در سالن جلسات استانداری قم برگزار شد با تأکید بر ضرورت آمادگی دستگاه‌ها در مدیریت بحران در هر شرایطی اظهار داشت: با تمهیدات لازم، […]

– اخبار استانها –

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرنگار تسنیم از قم، بهرام سرمست شامگاه یکشنبه در نخستین جلسه ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات بحران که در سالن جلسات استانداری قم برگزار شد با تأکید بر ضرورت آمادگی دستگاه‌ها در مدیریت بحران در هر شرایطی اظهار داشت: با تمهیدات لازم، قم آمادگی کاملی را در مواجهه با بلایای طبیعی و حوادث دارد.

استاندار قم افزود: برخی از طرح‌ها از سوی دستگاه‌های اجرایی برای مدیریت بحران،کارشناسی و عملیاتی نیست و باید در این زمینه نگاهی کارشناسی و دقیق به اقدامات پیشگیرانه داشت.

وی تصریح کرد: مدیریت به‌موقع بحران و حوادث بر اساس الگوهای مبتنی بر پیش‌بینی و پیش‌گیری و کاری کارشناسانه و حساب‌ شده و دقیق است و هیچ دستگاهی نباید دراین‌باره کوتاهی کند.

سرمست خاطرنشان کرد:در ستاد مدیریت بحران،بر اساس گزارش‌های یک دستگاه، تصمیم‌گیری نمی‌کنیم و اقداماتی ممکن و شدنی را مدنظر قرار می‌دهیم.

سیلاب ۳۰ واحد مسکونی گلوگاه را تخریب کردآخرین اخبار سیلاب مازندران| تلاش برای بازگشایی محورهای شرق مازندران/ خسارات سیلاب به اراضی کشاورزیوقتی مردم برای مسئولان اهمیتی ندارند؛ دعوای بین شهرداری و مدیریت بحران برای کرمان سیل‌بند نمی‌شود

وی بیان کرد: یکی از حوادثی که امسال شاهد آن بودیم، مسئله سیلاب در قم بود که با تشکیل ستاد قبل از بحران توانستیم در این زمینه موفق باشیم، در واقع قبل از تشکیل ستاد بحران در کشور، این ستاد در قم تشکیل شد.

استاندار قم گفت: باید اجرای طرح‌های آبخیزداری در مدیریت بحران سیل، در اولویت باشد و اعتبارات لازم در عملیاتی شدن طرح‌های آبخیزداری مورد قرار گیرد.

وی افزود: پیش‌بینی مقدمه پیشگیری است به همین دلیل گزارش‌ها هواشناسی را شاخصی مهم برای فعالیت‌ها در نظر می‌گیریم و روی پیش‌بینی‌های آن حساب باز می‌کنیم.

سرمست عنوان کرد: آموزش رکن مهمی در پیشگیری از حوادث و کاهش خسارات است، همچنین با ابلاغ قانون جدید مدیریت بحران‌ها به استان‌ها و مطالعه و برنامه‌ریزی دقیق می‌توان عزمی جدی در کاهش خسارات جزم کرد.

وی تصریح کرد: مدیریت بحران به معنای رفع تکلیف نیست، بلکه فعالیتی مثبت در کاهش خسارات است و باید در این مسیر اقداماتی را انجام داد که کمترین تبعات اجتماعی را به همراه داشته باشد.

استاندار قم گفت: ارتقای سطح فرهنگ جامعه در مواجهه با بحران، یکی از ظرفیت‌های مهمی است که نباید مورد غفلت قرار گیرد، اگر سطح تاب‌آوری جامعه را ارتقا دهیم در بسیاری از زمینه‌ها موفق خواهیم بود.

وی افزود: باید با آموزش و تبیین شیوه‌های پیشگیری در ارتقای تاب‌آوری مردم، سرمایه‌گذاری خوبی داشته باشیم تا در مواقع بحران و خطر و حوادث با کمترین خسارت روبه‌رو باشیم.

سرمست عنوان کرد: فعالیت و عملکرد ستاد بحران در سیل اخیر بسیار خوب بود و ریاست جمهوری از تلاش مدیریت استان در جهت کنترل سیلاب و تمهیدات اندیشیده شده در سیلاب قم رود قدردانی کرد.