مراجعه بیماران غیرکرونایی به مطب‌ها در قم ۶۰ درصد کاهش یافت
مراجعه بیماران غیرکرونایی به مطب‌ها در قم ۶۰ درصد کاهش یافت
دکتر عادلی اظهار داشت: در روزهایی که استان در وضعیت قرمز و یا هشدار قرار داشت،‌ کاهش مراجعه بیماران غیرکرونایی به مطب‌ها ۸۰ تا ۹۰ درصد بود، ولی مراجعه بیماران کرونایی به مطب‌ها به همین نسبت افزایش می‌یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، حسن عادلی روز سه‌شنبه درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: بخشی از این کاهش مربوط ترس مردم از بیماری کروناست و بخشی دیگر نیز مربوط به پزشکان است که از پذیرش بیمار خودداری می‌کردند.

وی اضافه کرد: البته بسیاری از پزشکانی که از پذیرش حضوری بیماران امتناع می‌کردند، به‌صورت تلفنی و یا اینترنتی شرح‌حال بیماران را دریافت و برایشان نسخه صادر می‌نمودند.

وی ادامه داد: در این مدت اقدامات تشخیصی و درمانی غیراورژانسی در کلینیک‌ها و مطب‌ها و همچنین عمل‌های غیراورژانسی در بیمارستان‌ها کاهش یافته‌است.

عادلی گفت: همه انرژی و وقت پزشکان به درمان و کنترل بیماری کووید ۱۹ اختصاص یافته و باعث شده مراجعات غیرکرونایی کمتر باشد.

وی خاطرنشان کرد: البته در روزهایی که استان در وضعیت قرمز و یا هشدار قرار داشت،‌ کاهش مراجعه بیماران غیرکرونایی به مطب‌ها ۸۰ تا ۹۰ درصد بود، ولی مراجعه بیماران کرونایی به مطب‌ها به همین نسبت افزایش می‌یافت.

به گفته وی، پزشکان عمومی در خط مقدم مواجهه با بیماران کرونایی هستند و پس از آن‌ها، متخصص‌های عفونی، گوارش و فوق تخصص‌های ریه بیشترین پذیرش بیماران کرونایی را دارند.

رییس سازمان نظام پزشکی قم ادامه داد: متخصصان جراحی و زیبایی بیشترین کاهش مراجعه بیماران غیرکرونایی را داشته‌اند.

وی افزود: در جامعه پزشکی به دلیل کاهش آمار مراجعه بیماران درآمد این قشر کمتر شده و به دلیل ضرورت تامین اقلام بهداشتی برای پزشک و بیماران، هزینه‌ها بیشتر شده‌است.

به گفته وی، بیش از سه هزار پزشک، ماما و کارشناس پروانه دار عضو سازمان نظام پزشکی استان قم هستند.

هم‌زمان با کاهش قابل توجه شمار مبتلایان به کرونا در قم، وضعیت کرونایی این استان از روز بیستم دی‌ماه به حالت آبی درآمد.