محمدرضا قاضی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به پیش بینی وضعیت آب و هوای استان طی روزهای آتی اظهار کرد: امروز آب و هوای استان صاف گاهی همراه با وزش باد است. وی با بیان اینکه امروز حداقل و حداکثر دمای قم ۷ درجه و ۲۳ درجه است، ادامه داد […]
محمدرضا قاضی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به پیش بینی وضعیت آب و هوای استان طی روزهای آتی اظهار کرد: امروز آب و هوای استان صاف گاهی همراه با وزش باد است.
وی با بیان اینکه امروز حداقل و حداکثر دمای قم ۷ درجه و ۲۳ درجه است، ادامه داد : امروز جهت وزش باد در قم غربی و با حداکثر سرعت ۴۰ کیلومتر بر ساعت خواهد بود.
رئیس اداره پیش بینی و تحقیقات اداره کل هواشناسی استان قم افزود: براساس پیش بینی فردا جهت وزش باد در استان شمالی و با حداکثر سرعت ۴۰ کیلومتر بر ساعت خواهد بود، حداقل و حداکثر دما در قم ۸ درجه و ۲۲ درجه است، فردا آب و هوای استان صاف گاهی همراه وزش باد است.
قاضی با بیان اینکه در روز دوشنبه آسمان استان قم کمی ابری است، گفت: در این روز در بعد از ظهر شاهد افزایش ابر و در پاره ای نقاط شاهد رگبار، رعد و برق و وزش باد در استان خواهیم بود.
وی ادامه داد: در روز دوشنبه جهت وزش باد در استان قم شرقی و با حداکثر ۴۰ کیلومتر بر ساعت است، در این روز حداقل و حداکثر دمای استان ۸ درجه و ۱۹ درجه خواهد بود.
رئیس اداره پیش بینی و تحقیقات اداره کل هواشناسی استان قم افزود: در ۲۴ ساعت گذشته کمترین و بیشترین دمای ثبت شده در شهر قم به ترتیب ۷ درجه و ۲۲ درجه بود، همچنین در این مدت شاهد وزش باد با سرعت ۱۴ کیلومتر بر ساعت با جهت جنوب شرقی در این شهر بودیم.
قاضی خاطرنشان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته سردترین و گرم ترین نقطه استان قم به ترتیب منطقه دستجرد با ۵ درجه و منطقه کوه سفید با ۲۳ درجه بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
عباس جوشقانیان، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) قم گفت: کمکهای مردمی به این نهاد تا پایان تیرماه امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال، ۶۰ درصد افزایش داشتهاست.
رضا خانهزاد یزدی، مدیرکل فنی و طراحی شهرداری قم درباره دلایل به بهرهبرداری نرسیدن پمپبنزین احداثشده در بلوار جمهوری اسلامی توضیحاتی داد.
سردار سید محمود میرفیضی، فرمانده انتظامی استان قم از دستگیری یک سارق حرفه ای با اعتراف به ۲۵۰ فقره سرقت داخل خودرو خبر داد.
ابراهیم معتمدی ، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم گفت: ظرف مدت زمان دو هفته آینده باید با برگزاری جلسهای موضوع برقرسانی به آزادراه قم_گرمسار و و آنتن دهی در این آزاد راه برطرف شود.
Δ