بارگاه عموی امام زمان(عج) در تصرف بانک/ یک امضا و پایانی بر انزوا!
بارگاه عموی امام زمان(عج) در تصرف بانک/ یک امضا و پایانی بر انزوا!

خبرگزاری فارس، همدان: بقعه متبرکه شاهزاده حسین(ع) که در ابتدای خیابان شهدا واقع شده یکی از شاخص‌ترین امامزادگان همدان است که براساس شجره‌نامه، ایشان عموی بزرگوار امام زمان(عج) و فرزند بلافصل امام هادی(ع) هستند و بی‌تردید زیارتگاهی برای دوستداران حضرت قائم(عج) و منتظران واقعی ایشان. شاهزاده حسین(ع) در گذشته موقوفات زیادی داشته که برخی از […]

خبرگزاری فارس، همدان: بقعه متبرکه شاهزاده حسین(ع) که در ابتدای خیابان شهدا واقع شده یکی از شاخص‌ترین امامزادگان همدان است که براساس شجره‌نامه، ایشان عموی بزرگوار امام زمان(عج) و فرزند بلافصل امام هادی(ع) هستند و بی‌تردید زیارتگاهی برای دوستداران حضرت قائم(عج) و منتظران واقعی ایشان.

شاهزاده حسین(ع) در گذشته موقوفات زیادی داشته که برخی از بین رفته و برخی هنوز هم موجود است و در دفاتر ثبتی به نام ملک امامزاده شناخته شده است. بانک ملی واقع در میدان امام(ره) از موقوفات این بقعه متبرکه است که احیا شده اما هنوز برنگشته است.

چندین سال است اداره اوقاف و امور خیریه به دنبال پس‌ گرفتن ملک موقوفه از بانک ملی است و به دلیل این اختلاف درگیر کار حقوقی شده؛ چراکه سال ۸۸ مالکیت بانک به نام آستان شاهزاده حسین(ع) ثبت شده است.

در این سال‌ها بانک ملی با رای دادگاه ملزم به عقد قرارداد اجاره‌بها به اداره اوقاف شده است اما این رای مورد اعتراض اداره اوقاف قرار گرفته چراکه به دنبال بازپس‌گیری ملک موقوفه برای راه‌اندازی مرکز فرهنگی و خروج آن از مهجوریت است.

از سال ۹۳ با پیگیری‌های مسوولان استانی، موضوع بازگشت بانک ملی در معاونت حقوقی ریاست جمهوری، وزارت اقتصاد و ریاست بانک ملی کشور در حال پیگیری و رایزنی است اما هنوز نتیجه‌ای حاصل نشده است.

پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم

طبق اظهارات اداره اوقاف سال ۱۳۱۲ افرادی ملک موقوفه شاهزاده حسین(ع) را تصرف کرده و در سال ۱۳۳۶ به بانک ملی فروخته‌اند و در این سال در ملک موقوفه؛ بانکی احداث شده که قبلاً سقاخانه و توت‌زار برای امامزاده بوده است.

طی این سال‌ها مسوولان استانی به دنبال این بودند ملک امامزاده در تصرف بانک ملی برگردد تا این بقعه از مهجوریت و محصور بودن خارج شود و در مسیر رفت و آمد عموم مردم و دلدادگان به فرزند ائمه اطهار(ع) قرار گیرد و به مکانی مانند شاهچراغ تبدیل و گردشگری مذهبی در استان نیز تقویت شود.

بعد از انقلاب اسلامی با نظر امام(ره) که فرمود «موقوفات باید برگردد»، قانونی وضع شد که در سال ۷۷ رأی بر ابطال سند مالکیت عرصه و اعیان بانک ملی داده شد و این امر باعث شد اداره اوقاف به دنبال بازپس‌گیری ملک موقوفه باشد.

در پیگیری‌های اخیر مسوولان استانی در امر برگشت بانک ملی قرار بر این شده بخشی از بانک ملی به شاهزاده حسین(ع) برگردد ضمن اینکه بررسی باز کردن راه‌های دیگر به این بقعه نیز از خیابان اکباتان و… مورد توجه است.

در پیگیری‌های اخیر مسوولان استانی در امر برگشت بانک ملی قرار بر این شده بخشی از بانک ملی به شاهزاده حسین(ع) برگردد ضمن اینکه بررسی باز کردن راه‌های دیگر به این بقعه نیز از خیابان اکباتان و… مورد توجه است.

مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان همدان در این خصوص اظهار کرد: طبق توافق اولیه فعلا بخشی از بانک ملی به موقوفه شاهزاده حسین (ع) برمی‌گردد.

حجت‌الاسلام حاجی‌رضا زین‌العابدینی بیان کرد: برای برگشت بانک ملی به شاهزاده حسین(ع)؛ صورتجلسه‌ای توسط مسوولان استان امضا شده و طبق آخرین خبر برای وزیر اقتصاد نیز ارسال شده است.

پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم

وی تاکید کرد: قبلا بر اساس توافق حجت‌الاسلام کاروند؛ مدیرکل سابق اداره اوقاف و امور خیریه استان، استاندار و دیگر مسوولان استانی با وزیر اقتصاد، مقرر شده یک‌هزار متر مربع قسمت عرضی یعنی پشت بانک ملی در اختیار بقعه شاهزاده حسین(ع) قرار گیرد تا در ابتدای خیابان شهدا مسیری برای این امامزاده باز شود.

مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان همدان بیان کرد: قرار است از دور میدان امام(ره) نیز رواق مانندی مستقیم به داخل بقعه متبرکه باز شود که صورتجلسه این توضیحات نوشته شده و برای امضا به دفتر وزیر اقتصاد ارسال شده است.

بخشی از بانک ملی به بقعه متبرکه برمی‌‌گردد

وی با اشاره به اینکه طبق آخرین جلسه‌ای که در ۱۴ تیرماه امسال در دفتر وزیر اقتصاد برگزار شده، بخشی از بانک ملی باید برگردد عنوان کرد: بخشی از بانک ملی برمی‌‌گردد و در اختیار بقعه متبرکه قرار می‌گیرد که راهی به اول خیابان اکباتان مانند اول خیابان شهدا باز می‌شود و از داخل میدان امام(ره) نیر رواقی به عرض چهار متر مستقیم به داخل بقعه متبرکه باز خواهد شد.

زین‌العابدینی با تاکید به اینکه فعلا بانک از بخش باقی مانده به صورت اجاره بها بهره‌برداری می‌کند افزود: از میدان امام(ره) چهار متر رواق داخل شاهزاده حسین(ع) باز می‌شود که سمت چپ و راست و طبقه بالای آن در اختیار بانک است و از داخل قسمت عرضی بیش از یک‌هزار متر در اختیار شاهزاده حسین(ع) قرار می‌گیرد.

از میدان امام(ره) چهار متر رواق داخل شاهزاده حسین(ع) باز می‌شود که سمت چپ و راست و طبقه بالای آن در اختیار بانک است و از داخل قسمت عرضی بیش از یک‌هزار متر در اختیار شاهزاده حسین(ع) قرار می‌گیرد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه طبق صحبت‌های مدیرکل قبلی اوقاف با بازگشت بانک ملی به شاهزاده حسین(ع) قرار است بانک به مرکز فرهنگی تبدیل شود، آیا این امر محقق می‌شود؟ گفت: این در صورتی است که مجموعه عرصه و اعیان موقوفه بانک ملی در اختیار شاهزاده حسین(ع) قرار گیرد و چون فعلا این امکان فراهم نشده نمی‌توان تصمیمی در مورد آن گرفت.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان از پیگیری اداره اوقاف در بازگشت ملک موقوفه بانک ملی خبر داد و افزود: امیدوارم شاهزاده حسین(ع) به حقش برسد که البته ما نیز پیگیری خواهیم کرد.

استاندار همدان نیز با بیان اینکه سال گذشته ۵ میلیون بازدید از جاذبه‌های گردشگری استان به ثبت رسید بیان کرد: زمینه معرفی برخی از اماکن گردشگری مذهبی به گردشگران در استان وجود دارد و باید این امر مورد توجه باشد.

سعید شاهرخی در این خصوص اظهار کرد: تدوین طرحی جامع برای بقعه متبرکه شاهزاده حسین(ع) مورد توجه قرار گرفته  است.

طرح جامعی برای شاهزاده حسین(ع) در دست اجراست

وی با بیان اینکه طرح جامعی برای این بقعه متبرکه در دست اجراست تا این امامزاده را که محصور شده است را از انزوا خارج کنیم بیان کرد: شاهزاده حسین(ع) جایگاهی در حد شاهچراغ شیراز دارد که در میان بازار میوه‌فروش‌ها، مسافرخانه قدیمی و ساختمان بانک ملی محصور شده اما با اجرای طرح جدید می‌توان این مکان را به عنوان یک جاذبه مهم مذهبی به گردشگران معرفی کرد.

استاندار همدان تاکید کرد: در راستای توسعه گردشگری مذهبی باید از تمام ظرفیت‌های موجود در استان بهره برد.

پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم

عضو هیات امنای بقعه متبرکه شاهزاده حسین(ع) در همدان نیز در این رابطه اظهار کرد: ۲۵ سال است که عضویت هیات امنای آستان شریف شاهزاده حسین(ع) و افتخار خادمی این مکان مقدس را دارم.

حضرت حسین ابن علی نقی(ع) فرزند دهمین امام شیعیان، امام هادی(ع) است.

محمدعلی آزادجو با اشاره به اینکه شجره‌نامه امامزاده به امام هادی(ع) برمی‌گردد که امامزاده بی‌واسطه منسوب و متصل به امام معصوم(ع) است گفت: حضرت حسین ابن علی نقی(ع) فرزند دهمین امام شیعیان، امام هادی(ع) است.

وی خاطرنشان کرد: امام هادی(ع) چهار فرزند به نام‌های محمد، حسین، حسن و جعفر داشت که از بین این چهار فرزند حضرت امام حسن عسکری (ع) به امامت منصوب و معرفی شد که سیدمحمد(ع) و شاهزاده حسین(ع) اقرار و اذعان به امامت ایشان داشتند.

چرا شاهزاده حسین(ع) از عراق به همدان آمد؟

عضو هیات امنای بقعه متبرکه شاهزاده حسین(ع) بیان کرد: جعفر، برادر دیگر امام حسن عسکری(ع) معروف به جعفر کذاب به امامت ایشان اقرار نکرد البته مردم عراق او را جعفر عاقبت‌بخیر می‌دانند و می‌گویند در اوایل دچار انحرافاتی شده بود اما بعدها هدایت شد و توبه کرد در حالی که این در تاریخ ثابت نمی‌شود.

وی ادامه داد: تاریخ در مورد «جعفر» نظرات فراوانی دارد و صحبت‌های معصومین(ع) نیز موجود است و عبرت‌آموز تا انسان بداند آنچه اساس و اصالت دارد ولایت است نه فقط سیادت، گرچه سیادت یک فضیلت است ولی افضل ولایت و ولایتمداری است.

آزادجو گفت: جعفر از ولایت امام حسن عسکری(ع) و پدرش امام هادی(ع) خارج شد و بعد هم گرفتار انواع انحرافات فکری و عملی گشت خاطرنشان کرد: حضرات محمد و حسین بن علی النقی(ع) اقرار به امامت برادر خود حسن عسکری(ع) داشتند که محمد(ع) مشهور به سید محمد در مسیر سامرا به خاک سپرده شده است و بارگاه بسیار باشکوه و بزرگتری از شاهزاده حسین(ع) در همدان دارد و شیعیان عراق تقریبا همان ارادتی را که به حضرت ابوالفضل العباس(ع) دارند، به سیدمحمد(ع) نیز چنین ارادتی دارند.

پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم

وی ادامه داد: امامزاده بزرگوار حضرت شاهزاده حسین(ع) از عراق کوچ کرده و به سمت ایران آمدند و در دارالمومنین همدان مستقر شدند که این استقلال شاید به خاطر امر امام زمان خود حضرت امام حسن عسکری(ع) بوده باشد.

عضو هیات امنای بقعه متبرکه شاهزاده حسین(ع) خاطرنشان کرد: در آن زمان نیز همدان جزو منطقه‌های استراتژیک و شاهراه متصل به شرق، غرب، جنوب و شمال به شمار می‌‌‌آمد و دارالمومنینی بود که بسیاری از اهل ایمان، عرفا و بزرگانی را در خود داشت.

همدان جزو منطقه‌های استراتژیک و شاهراه متصل به شرق، غرب، جنوب و شمال به شمار می‌‌‌آمد و دارالمومنینی بود که بسیاری از اهل ایمان، عرفا و بزرگانی را در خود داشت.

وی با تاکید به اینکه همدان امامزادگان بسیاری دارد و معلوم می‌شود این شهر مورد توجه علویون و سادات بوده و ایرانیان هم مردمی حق‌پذیر و در پی حقانیت بودند افزود: نام امامزاده، حسین ابن علی النقی(ع) مشهور به شاهزاده حسین(ع) است، «شاه» یک اصطلاح لغوی ایرانی بوده به معنای بزرگ، سرور و… بوده است.

آزادجو با اشاره به اینکه برخی نیز مخفف شاهزاده را شازده می‌گویند که این امامزاده به شازده حسین(ع) نیز معروف شده است گفت: از ظاهر مکان امامزاده برمی‌آید که حضرت در منزلش به خاک سپرده شده‌اند.

پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم

وی با بیان اینکه از این امامزاده بزرگوار مردم کرامات زیادی دیده‌اند و مرکز عشاق همدان است گفت: بنای امامزاده مربوط به دوره صفویه است و دارای سرداب و گنبد و رواق‌های بسیار زیباست ولی به دلیل بی‌توجهی در سالهای قبل از انقلاب دچار آسیاب و فرسودگی و در نهایت در معرض تخریب قرار گرفته بود که با همت مردم همدان و هیأت امنای آستان و اداره اوقاف و سازمان میراث فرهنگی تعمیر، عمران و بازسازی شد.

عضو هیات امنای بقعه متبرکه شاهزاده حسین(ع) با اشاره به اینکه امامزاده شاهزاده حسین(ع) واسطه نزدیکی به امام معصوم دارد که هم پدر معصوم است و هم برادر و هم برادرزاده که امام زمان(عج) باشد افزود: چنین امامزاده‌ای با این نسب نزدیک به امام معصوم(ع) در ایران کمتر می‌تواند وجود داشته باشد، مانند حضرت معصومه(س) قابل احترام است که هم پدر، برادر و برادرزاده‌ معصوم هستند.

ماجرای تصرف موقوفه شاهزاده حسین(ع) توسط یک بهایی

وی به داستان در حصار قرار گرفتن شاهزاده حسین(ع) اشاره کرد و افزود: در زمان رضاخان پهلوی، دست‌اندرکاران چون فهمیده بودند که امامزاده جایگاه والایی دارد، ترفند پلیدانه‌ای را در سیاست مخرب خود در نظر گرفتند و آن این بود که چنین حرم شریف را در حصر و محاصره دیوارها و مغازه‌ها و بانک و… قرار دهند که این کار را انجام دادند.

در آن زمان ریاست اوقاف به عهده یک فرد بهایی بود و با توطئه‌ای که چیده شد تمام زمین‌های اطراف امامزاده فروخته و واگذار شد 

آزادجو با بیان اینکه در آن زمان ریاست اوقاف به عهده یک فرد بهایی بود و با توطئه‌ای که چیده شد تمام زمین‌های اطراف امامزاده فروخته و واگذار شد گفت: برخی از مغازه‌های اطراف این امامزاده و بانک ملی؛ ملک امامزاده بود که متاسفانه واگذار شده است.

وی با اشاره به اینکه بانک ملی نیز واگذار شده است افزود: بانک ملی احداث شده بزرگترین حصار و علت مهجوریت این آستان مقدس بود که ادامه این حصار تا نزدیک و روبروی مسجد جامع همدان ادامه یافت.

عضو هیات امنای بقعه متبرکه شاهزاده حسین(ع) گفت: برخی از املاک واگذار شده که قبلا مغازه‌های لاستیک‌بری که جزو صنایع دستی بود و از آن دلو و ابزار کشاورزی و… ساخته می‌شد که بعدها تبدیل به مغازه‌های فروش لباس‌های دست چندم کشورهای غربی به نام تاناکورا شد آن هم با عنوان سرقفلی و این شد که امامزاده در مهجوریت و غربت قرار گرفت.

پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم

واهمه وهابیت از تبدیل همدان به قم دوم

وی بیان کرد: در زمان پهلوی می‌دانستند که این امامزاده روزی مانند قم خواهد شد و اگر شناخته شود قم دوم همین جا دایر است و به پایگاه فرهنگی تبدیل می‌شود.

آزادجو با بیان اینکه مقام معظم رهبری می فرمایند «امامزاده‌ها باید قطب فرهنگی کشور باشند» علت این است که مردم به این آستان با هر گرایش و افکاری ارادت دارند افزود: وقتی پایه و اساس فکری ولایت باشد، همه به زیارت می‌آیند.

وی با اشاره به اینکه بقعه متبرکه شاهزاده حسین(ع) محل رفت و آمد زائران بار هر تیپ و دیدگاهی است گفت: وقتی بر اساس مدارک و مستند موجود مطلع شدیم بسیاری از این مغازه‌ها جزو موقوفات این آستان است با نظر هیات امنا به منظور گسترش فضای اجتماعی و مذهبی آستان و تهیه امکانات رفاهی بیشتر تعدادی از مغازه‌های موقوفی سرقفلی شده را با توافق و رضایت مغازه‌داران با قیمت عادلانه و با رضایت‌مندی دوجانبه خریداری و به آستان مقدس ملحق کردیم.

پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم

ساخت بخش دوم حسینیه شاهزاده حسین(ع)

عضو هیات امنای شاهزاده حسین(ع) با بیان اینکه با خرید این مغازه‌ها حسینیه‌ای ساخته شده است افزود: توسط هیات امنای آستان، کمک مردم، خیرین، اداره اوقاف و میراث فرهنگی امامزاده بازسازی و نمای داخلی و بیرونی تغییر کرده است.

وی بیان کرد: به دنبال این هستیم قسمت دوم حسینیه ساخته و به آستان مقدس ملحق شود تا در مواقع زمستان و سرما برنامه‌های فرهنگی در داخل حرم برگزار شود.

اوایل وقتی برای برگشت ملک موقوفه پیگیری‌ می‌کردیم با مقاومت دست‌اندرکاران بانک مواجه بودیم و آنها هم توانستند تحویل امامزاده را به تاخیر بیاندازد تا اینکه کار به استانداری کشیده شد.

آزادجو با اشاره به اینکه در بازگشت بانک ملی به شاهزاده حسین(ع) جلساتی برگزار شد و پیگیری‌هایی صورت گرفت خاطرنشان کرد: روسای اداره اوقاف زحمات زیادی کشیده‌اند به ویژه حجت‌الاسلام کاروند، مدیرکل قبلی این اداره تلاش زیادی داشته تا آستان به حق خود برسد.

وی با بیان اینکه اعضای هیات امنای شاهزاده حسین(ع) نیز تلاش زیادی در راستای اثبات حق داشته‌اند تا ملک به این مکان مقدس برگردد گفت: امام جمعه سابق همدان، آیت‌الله محمدی نیز پرونده موقوفه امامزاده را بررسی و بعد توصیه کرد که پیگیری لازم در بازگشت آن صورت گیرد.

عضو هیات امنای شاهزاده حسین(ع) با اشاره به اینکه دیوار بانک ملی که حائل به امامزاده است ضررهای زیادی برای آستان داشته است خاطرنشان کرد: اوایل وقتی برای برگشت ملک موقوفه پیگیری‌ می‌کردیم با مقاومت دست‌اندرکاران بانک مواجه بودیم و آنها هم توانستند تحویل امامزاده را به تاخیر بیاندازد تا اینکه کار به استانداری کشیده شد.

استانداران قبلی کم‌کاری کردند

وی بیان کرد: سیدسعید شاهرخی، استاندار فعلی تلاش زیادی در بازگشت بانک ملی دارد که البته استاندارهای قبلی نیز در جریان موضوع بودند اما در این خصوص کم‌کاری کردند.

آزادجو با اشاره به اینکه استاندار همدان تمام گزارش‌ها را مطالعه کرده و کارشناسانش مامور هستند تا بررسی لازم را انجام دهند گفت: برای ایشان مسجل شده که بانک ملی متعلق به آستان مقدس شاهزاده حسین(ع) است و با بررسی کارشناسان قرار است برای بازسازی این مکان مقدس طرح و برنامه‌ای ایجاد شود.

وی با بیان اینکه آقای استاندار با همراهی و حضور هیات امنا و مدیرکل اوقاف و نمایندگان مجلس آقایان حاجی‌بابایی و خجسته دیداری با وزیر اقتصاد داشته تا بانک ملی تعیین تکلیف شود گفت: در حال حاضر برنامه این است تا از میدان امام(ره) رواق بزرگی به سمت حرم باز شود تا امامزاده از مهجوریت خارج و برنامه‌های فرهنگی و عزاداری‌ها به سهولت انجام شود.

در حال حاضر امامزاده یک راه ورود و خروج دارد در صورتی که باید ورود و خروج آن جدا باشد تا مراسم‌ مذهبی به خوبی برگزار شود

عضو هیات امنای شاهزاده حسین(ع) با اشاره به اینکه در حال حاضر امامزاده یک راه ورود و خروج دارد در صورتی که باید ورود و خروج آن جدا باشد تا مراسم‌ مذهبی به خوبی برگزار شود گفت: یکی از ظلم‌های بزرگی که به آستان شده همین است و مردم نمی‌توانند برنامه‌های مذهبی و آیینی و فرهنگی خود را به راحتی برگزار کنند.

وی با اشاره به اینکه طرح اداره اوقاف و استانداری این است که می‌خواهند به زیباسازی و نماکاری‌های قدیم بپردازند و مسیرهای مختلفی به امامزاده باز شود افزود: تصمیم گرفته‌اند راهرویی از میدان امام(ره) به این مکان باز کنند و این مکان راه ورود و خروج جدایی داشته باشد.

آزادجو با بیان اینکه بانک قول داده به زودی مکان را تخلیه کند و تحویل آستان دهد خاطرنشان کرد: آستان نیز با همکاری اداره اوقاف و سایر ادارات و نهادها اقدامات خوبی را انجام خواهد داد تا مردم بهره لازم را از این مکان مقدس ببرند.

پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم

طرحی شایسته بقعه متبرکه شاهزاده حسین(ع) طراحی شود

وی با اشاره با اینکه شیعیان به بارگاه و حرم امامزادگان توجه خاصی دارند و امیدوارم برنامه و طرحی شایسته این آستان طراحی شود گفت: احتمالا تا پایان سال این طرح عملیاتی و اجرایی خواهد شد تا مردم شاهد خروج امامزاده از غربت باشند.

عضو هیات امنای شاهزاده حسین(ع) با بیان اینکه وظیفه شرعی، عرفی و قانونی ماست که در خارج کردن این آستان از غربت و مهجوریت موجود تلاش کنیم تصریح کرد: به این امامزادگان بدهکاریم چون هجرت آنها به همدان نشانه این است که برای تشیع ما تلاش کرده‌اند و چه نعمتی بالاتر از تشیع و هدایت؟

وی با اشاره به اینکه هویت ما تشیع و امامزادگان بزرگوار هستند گفت: امیدوارم دست‌اندرکاران کار خود را انجام دهند و شاهد این باشیم که بارگاه شاهزاده حسین(ع) به بارگاه باشکوهی تبدیل شود.

آزادجو بیان کرد: وقتی بارگاه سید محمد(ع) را در عراق می‌بینیم از اینکه مردم این کشور با وجود گرفتاری و جنگ و فقر توانسته‌اند بارگاهی باشکوه برای امامزادگان و ائمه اطهار ایجاد کنند، غبطه می‌خوریم.

صدها دست چرخیده تا مغازه‌ها دست افراد امروزی بیافتد که البته هم گناهی ندارند و هیات امنا نیز به دنبال این نیست که ظلم کند و حق کسی پایمال شود.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه شاهزاده حسین(ع) را محصور مغازه‌های تصرفی و واگذار شده کرده‌اند گفت: صدها دست چرخیده تا مغازه‌ها دست افراد امروزی بیافتد که البته هم گناهی ندارند و هیات امنا نیز به دنبال این نیست که ظلم کند و حق کسی پایمال شود.

عضو هیات امنای شاهزاده حسین(ع) با تاکید به اینکه در حال حاضر با وجود فضای کم امامزاده برنامه‌های فرهنگی زیادی برگزار می‌شود و اگر فضا بزرگتر شود این مرکز تبدیل به پایگاه فرهنگی خواهد شد افزود: طبق صحبت‌های صورت گرفته بخشی از بانک ملی برمی‌گردد تا برنامه‌های فرهنگی برگزار شود و قسمت کوچکی فعلا در اختیار بانک می‌ماند.

۶۰ درصد ملک از تصرف بانک به آستان برمی‌گردد 

وی با اشاره به اینکه امروز عوامل بانک ملی قدم‌های همکاری را برداشته و این جای قدردانی دارد افزود: آنها شیعه هستند و ارادات خاصی به ائمه اطهار و فرزندانشان دارند و قطعا راضی نیستند حقی را پایمال کنند اما انتظار ما این بود زودتر اقدام به تحویل امامزاده می‌کردند.

آزادجو با بیان اینکه متاسفانه روسای قبلی همکاری نداشتند و باید روزی پاسخگو باشند گفت: خوشبختانه امروز مسوولان  استانی و وزیر اقتصاد موضوع را درک کرده‌اند و این موضوع قابل ستایش است.

وی با اشاره با اینکه قصد تقابل نداریم بلکه به دنبال همکاری هستیم افزود: در حال حاضر با پیگیری‌های صورت گرفته تقریبا ۶۰ درصد ملک از تصرف بانک به آستان برمی‌گردد و قسمت بسیار کوچکی از آن در اختیار بانک می‌ماند تا به فعالیت خود ادامه دهند که این یک قدم بزرگی است.

عضو هیات امنای شاهزاده حسین(ع) با اشاره با اینکه ماندن بانک ملی مانعی برای آستان ندارد و بخش‌هایی از آن به اماکن فرهنگی و فعالیت‌های در این حوزه تبدیل خواهد شد و کار تجاری هم انجام نمی‌شود افزود: برخی می‌گویند اگر این بارگاه در شهری مانند شیراز بود به بارگاه با عظمتی تبدیل می‌شد که شایسته نیست این صحبت‌ها را بشنویم پس باید قدم‌های محکمی را در حق این امامزاده برداریم.

پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم

وی با بیان اینکه امامزاده شخصی و نیز متعلق به نهادی نیست و متعلق به جهان شیعه است بیان کرد: این مکان مقدس قدمگاه حضرت ولی عصر(عج) است و باعث افتخار بوده که ایشان به خاطر زیارت عمومیشان در شهر همدان قدم بزنند و اگر کوتاهی در حق این امامزاده شود فردا باید در پیشگاه امام زمان(عج) پاسخگو بود.

آزادجو با بیان اینکه ما داعیه‌دار حق و شیعه هستیم و باید فردای قیامت پاسخگو باشیم افزود: بسیار خرسندیم که مسوولانی چون استاندار، معاون وزیر و… به این مسئله پی برده‌اند و نمی توانند از حقیقت بزرگ چشم پوشی کنند.

به تازگی و بعد از قرن‌ها عراقی‌ها متوجه شده‌اند قبر مطهر حسین ابن علی‌النقی اینجاست و اعضای هیات امنای بارگاه سید محمد(ع) از عراق به این شهر سفر کرده و با کسب اطلاعاتی، این امامزاده را به مردم خود معرفی می‌کنند

وی با بیان اینکه امروز از کشورهایی چون عراق برای زیارت شاهزاده حسین(ع) به همدان می‌آیند گفت: به تازگی و بعد از قرن‌ها عراقی‌ها متوجه شده‌اند که قبر مطهر حسین ابن علی‌النقی اینجاست و اعضای هیات امنای بارگاه سید محمد(ع) از عراق به این شهر سفر کرده و با زیارت و کسب اطلاعاتی، این امامزاده را به مردم خود معرفی می‌کنند.

عضو هیات امنای شاهزاده حسین(ع) با اشاره به اینکه امروز بسیاری از مردم عراق برای زیارت این حضرت به همدان می‌آیند گفت: از طریق سایت‌ها این امامزاده در جهان معرفی شده و ساکنان اروپا که شیعه هستند و می‌دانند عموی امام زمان(عج) در اینجا به خاک سپرده شده، برای زیارت به همدان می‌آیند.

نذورات دلار، یورو و دینار برای شاهزاده حسین (ع)

وی با اشاره به اینکه در نذورات این امامزاده دلار، یورو، دینار و پول‌های غیرایرانی وجود دارد افزود: بسیاری از مردم پاکستان به صورت کاروانی به اینجا می‌آیند و حضرت را زیارت می‌کنند و این نشان می‌دهند عاشقانش در همه جا هستند.

آزادجو بیان کرد: اگر این آستان تعمیر و عمران شود و فضای گسترده و باشکوهی داشته باشد تبدیل به قطب فرهنگی و اقتصادی خواهد شد که همه عاشقان اهل بیت(ع) باید در این زمینه دغدغه‌مند باشند.