آیت‌الله مصباح یزدی: انسان برای رسیدن به «سعادت و کمال» باید خودسازی و تهذیب اخلاق کند
آیت‌الله مصباح یزدی: انسان برای رسیدن به «سعادت و کمال» باید خودسازی و تهذیب اخلاق کند

– اخبار استانها – به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی شامگاه پنجشنبه در جلسه درس اخلاق که در دفتر مقام معظم رهبری برگزار شد اظهار داشت: در سایه ایمان به خدا و عمل به دستورات دین و تکیه بر اخلاق دینی می‌توان به سعادت […]

– اخبار استانها –

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی شامگاه پنجشنبه در جلسه درس اخلاق که در دفتر مقام معظم رهبری برگزار شد اظهار داشت: در سایه ایمان به خدا و عمل به دستورات دین و تکیه بر اخلاق دینی می‌توان به سعادت ابدی رسید.

وی افزود: نیت انسان می‌تواند برای ترس از جهنم یا بهره‌مندی از نعمت بهشت باشد اما اولیای الهی چیزی در برابر عمل خود نمی‌خواهند و خداوند را برای محبت و رضایت الهی اطاعت می‌کنند.

رئیس مؤسسه امام خمینی(ره) با بیان اینکه انسان برای رسیدن به کمال و سعادت باید خودسازی و تهذیب اخلاق کند تصریح کرد: کسی که قرب الهی داشته باشد انسان کامل و سعادتمند خواهد شد، راه کلی که انسان را به سعادت می‌رساند بندگی خداوند متعال است و اگر انسان بندگی کند به بالاترین درجات می‌رسد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: برنامه‌های زندگی انسان باید بر اساس بندگی خداوند متعال تنظیم شود، یکی از منت‌های خداوند متعال بر ما آشنا کردن ملت ایران با امام راحل به عنوان یکی از بندگان حقیقی خدا است که دستورات اسلام را به صحنه زندگی جامعه برگرداند.

استاد حوزه علمیه افزود: اولیای الهی جز رضای معشوق چیزی نمی‌خواهند، این عشق عالی‌ترین ارزش مطرح برای رفتارهای اخلاقی است و نظام ارزشی اسلام بر مقدمه بودن دنیا و اصل قراردادن زندگی ابدی تأکید دارد.

درس اخلاق آیت‌الله مصباح یزدی در قم برگزار می‌شودآیت‌الله مصباح یزدی: «راستگویی و صداقت» سبب آسایش اجتماعی می‌شودآیت الله مصباح یزدی: نسبت به حوزه پژوهش در کشور کم‌کاری صورت می‌گیردمصباح یزدی گفت: در همه مکاتب اخلاقی غیر دینی عمدتاً ارزش اخلاق، به نتایجی است که در همین عالم برای فرد و جامعه حاصل می‌شود و فایده و انگیزه اخلاق منافع در دنیا است اما در اخلاق دینی همه زندگی دنیا مقدمه برای آخرت است.

وی عنوان کرد: اصل ارزش‌های اخلاقی از دیدگاه دین نتایجی است که در زندگی ابدی برای انسان حاصل شود، ارزش‌های اخلاقی در اسلام مراتب بسیاری دارد و به سوی بی‌نهایت می‌رود.

رئیس موسسه امام خمینی(ره) با تاکید بر اینکه روح انسان به واسطه رعایت اخلاق کمال پیدا می‌کند، خاطرنشان کرد: وقتی در دین می‌گوییم ارزش اخلاقی برای سعادت ابدی است بدان معنا نیست که مادون آن نادیده گرفته می‌شود بلکه ارزش‌های اخلاقی اسلام به دنیا هم توجه دارد اما ارزش‌گذاری آن برای زندگی ابدی است.