نیمی از ۷۰۰ میلیاردتومان سرمایه‌گذاری قم مربوط به صنعت است
نیمی از ۷۰۰ میلیاردتومان سرمایه‌گذاری قم مربوط به صنعت است

– اخبار استانها – به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، محمود سیجانی ظهر امروز در ششمین جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی استان که در سالن کرامت استانداری برگزار شد، اظهار داشت: یکی از موضوعات مهم در اقتصاد مقاومتی حمایت از تولیدکنندگان و اختصاص اعتبارات مورد نیاز به آسیب […]

– اخبار استانها –

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، محمود سیجانی ظهر امروز در ششمین جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی استان که در سالن کرامت استانداری برگزار شد، اظهار داشت: یکی از موضوعات مهم در اقتصاد مقاومتی حمایت از تولیدکنندگان و اختصاص اعتبارات مورد نیاز به آسیب دیدگان کروناست.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم افزود: تعدادی از پروژه‌های نیمه‌کاره بالغ بر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در قم نیاز به وام مناسب دارند که برخی از سرمایه‌گذاران به بانک معرفی شدند.

وی تصریح کرد: در این ماه یک مورد احیای واحدتعطیل شده در تولیدات استراتژیک در سلفچگان اتفاق می‌افتد و ۶ پروژه نیمه تمام ۶۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی به بانک صنعت معدن معرفی شد.

استاندار قم: گروه‌های جهادی و طلاب برای کمک به کادر درمان به میدان بیایندحضور دانش‌آموزان در مدارس قم ممنوع استوضعیت شیوع کرونا در قم بسیار نگران‌کننده شد / رعایت پروتکل‌های بهداشتی ‌از ۸۰ ‌به ۶۲درصد رسید‌

سیجانی بیان کرد: با توجه به شیوع کرونا، یکی از نیازهای مهم راه‌اندازی واحد تولید گازاکسیژن است که مشکلات این واحد مورد پیگیری قرار گرفته و به چرخه تولید افزوده می‌شود.

وی عنوان کرد:بیش از ۵۰ درصد از مبلغ ۷۰۳ میلیاردتومانی در فرصت سرمایه‌گذاری قم، مربوط به صنعت است و به همین جهت حمایت‌های لازم در بخش تولید و صنعت در تحقق اقتصاد مقاومتی به طور جدی‌تری دنبال می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم خاطرنشان کرد: استقرار واحدهای فرآوری صنایع معدنی و کشاورزی در شعاع ۱۲۰ کیلومتر یکی از مصوبات مهم است که پیگیری های لازم اتخاذ و در این باره جلساتی برگزار شد و حمایت‌هایی صورت گرفت.

وی افزود: در این باره نمایندگان وزارت‌خانه‌های اقتصادی و دارایی و جهاد کشاورزی و نیرو و محیط زیست مخالفت هایی داشتند و قرار شد یک سری اطلاعات فنی از استقرار معادن و نوع مواد معدنی و میزان مصرف آب و تعداد صنایع فرآوری مور نیاز ادر این صنعت ارزیابی شود.

سیجانی اظهار داشت: با پیگیری از طریق وزارت صمت پاسخ‌ها تهیه شد و مشروح آن را به تهران ارسال کردیم و موانع تا حدی رفع شده است، البته دستگاههای عضو کارگروه که نماینده استانی هستند نظراتی دارند و برخی دستگاهها مانند محیط زیست پاسخ نهایی را نداد.

وی تصریح کرد: دیگر دستگاه ها نیز موافقت خود را اعلام کرده‌اند و راه و شهرسازی موضوع را نیاز به بررسی دانسته است و اقتصاد ودارایی پاسخ خود را مبنی برمعافیت ها اعلام کرده که امیدواریم در جمع‌بندی نهایی و به نفع استان قم مصوب شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم در مورد انرژی خورشیدی عنوان کرد: پنل‌های خورشیدی قبلا دارای ممنوعیت بود اما به دلیل ساخت داخلی و توجیهی که در جلسات با ورزات خانه داشته‌ایم این ممنوعیت برداشته شده است.

وی بیان کرد: در مورد ساخت داخل با الزام نوع پنل و میزان تولید و ویژگی‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و دیگر ممنوعیتی در کار نیست ولی قابلیت واردات مورد ارزیابی قرار می گیرد و با ثبت سفارش محدودیت در واردات پنل ها وجود ندارد و سود بازرگانی آن در حمایت از تولید با معافیت همراه است.

سیجانی گفت:چند پروژه بود جز مصوبات امسال است که آغاز می‌شود و در این باره احداث کارخانه تولید چادرمشکلی در قم هدف‌گذاری شد، تولید پارچه چادری اهمیت زیادی به عنوان یک صنعت فرهنگی و پروژه‌ای ملی دارد و می‌تواند همچون سوهان، سوغات اختصاصی قم شود.

وی افزود: در این باره با چند سرمایه گذار صحبت شد و وقت زیادی در جهت احداث کارخانه صرف کرده‌ایم و متقاضی قرار است در شهرک شکوهیه آن را احداث کند، اما دغدغه اصلی ما تامین آب است و باید دستگاههای خدماتی از جمله آب و فاضلاب در این پروژه برای تامین آب راهکاری بیندیشند.