به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، محمود سیجانی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: در این رابطه لازم است تامین زیرساختهای موردنیاز واحدهای تولیدی و صنعتی استان برای افزایش سطح تولید، ازجمله زمین، آب، برق، گاز و سایر موارد، تسریع شود.
وی با اشاره بهضرورت همکاری همه دستگاههای استان با بخش صنعت برای عملیاتی ساختن شعار سال، افزود: صنعتگران در مسیر تحقق راهبرد جهش تولید، نباید نگران دسترسی به زیرساختها و امکانات موردنیاز باشند تا بتوانند با سرعت بیشتری به فعالیت بپردازند.
وی ادامه داد: تغییر نگرش، تسهیل امور و همراهی ویژه دستگاههای اجرایی استان با صنعتگران موجب افزایش سرمایهگذاری و به کار افتادن ظرفیت راکد واحدهای تولیدی میشود و قم را به یکی از استانهای برتر در تحقق راهبرد جهش تولید، تبدیل میکند.
سیجانی گفت: تامین و تخصیص ارز برای واردات مواد اولیه و کالاهای سرمایهای موردنیاز واحدهای صنعتی همچون ماشینآلات و قطعات از دیگر موارد لازم برای تحقق راهبرد جهش تولید در بخش صنعت قم است که علاوه بر حمایت مسئولان استانی نیاز به همراهی دستگاههای اجرایی در سطح ملی دارد.
وی با اشاره به جایگاه ویژه صادرات در راهبرد جهش تولید، بیان کرد: ایجاد شرایط و تسهیلات لازم برای انجام معاملههای تهاتری( تبادل کالا با کالا) بهمنظور رونق صادرات در میان صنعتگران استان، از دیگر مواردی است که نیاز به همراهی و کمک دستگاههای اجرایی کشور دارد.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) – قنوات – و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی و معدنی موجود استان بیش از ۴۹ هزار و۵۶۲ میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در ۲هزار و ۲۱۷ واحد صنعتی و صنایع معدنی برای ۵۶ هزار و ۱۲۳ تن فرصت اشتغال ایجادشده است.