به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، محمدرضا قدیر در جلسه ستاد پیشگیری و هماهنگی پاسخ به بحران استان قم در سالن جلسات استانداری اظهار داشت: ماماها زحمات زیادی در این مدت متحمل شدند، اما این تلاشها به چشم نیامد درحالیکه در غربالگری مادران باردار و زایمان مادران کرونایی و ارائه خدمات تأثیرگذار هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود:در قم بعد از فاصلهگذاری اجتماعی شاهد سیر نزولی بیماران بستری بودیم اما در دو هفته اخیر با توجه به عادی شدن فعالیتها برای برخی از شهروندان تعداد ثابت است.
وی بیان کرد: همه باید هشدارها را جدی بگیریم، پخش روبوسی در برنامه زنده تلویزیونی به معنی بیتوجهی به هشدارهاست درحالیکه رسانه جایگاه مهمی در الگوسازی دارد.
قدیر عنوان کرد: تست کرونا در دودسته افراد باید انجام شود که شامل افراد مشکوک علامتدار و افرادی که ارتباط با افراد مشکوک دارند بوده و از همه نمیتوان تست گرفت، نکته دوم تعریف افراد بهبودیافته هستند افراد کسانی که بعد از ۲۴ ساعت بعد از بهبود کامل دو بار تست آنها منفی باشد، درواقع دو هفته معیار بعد از بهبودی است.
وی خاطرنشان کرد: باید روند عادیسازی را در مردم به حداقل برسانیم رسانه و صداوسیما باید هشدارهای لازم را ارائه دهند، همچنین استفاده از ماسک و دستکش در حملونقل عمومی قم بهویژه اتوبوس و تاکسی اجباری است چراکه ۳۰ درصد انتقال از طریق حملونقل است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم اظهار داشت: در بحران کرونا و پساکرونا باید تلاش کرد مردم، زندگی نرمال جدید داشته باشند و تغییر شیوه و سبک زندگی را بپذیرند.