حضرت خدیجه(س) با بخشش اموالش در راه اسلام با خدا معامله کرد
حضرت خدیجه(س) با بخشش اموالش در راه اسلام با خدا معامله کرد
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اقدامات حضرت خدیجه(س) در راستای ترویج معارف دینی گفت: این بانوی پاکدامن با خداوند معامله کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام والمسلمین سید حسین مومنی شامگاه یکشنبه در برنامه نسیم سحر که در امام زاده سید علی(ع) برگزار شد با اشاره به اقدامات حضرت خدیجه(س) در راستای ترویج معارف دینی اظهار داشت: این بانوی پاکدامن با خداوند معامله کرد.

استاد حوزه علمیه قم افزود: انسان عاقل سرمایه خود را در راه خدا هزینه می کند و حضرت خدیجه(س) براساس بینش و بصیرتی که داشت این چنین عمل کرد.

وی با بیان اینکه حضرت خدیجه(س) مادر همه مسلمانان است بیان کرد: چون براساس کلام رسول خدا(ص) که در مصادر شیعه و اهل سنت آمده است هر کسی که مسلمان بوده و به قرآن اعتماد دارد حضرت خدیجه(س) بر وی مادری کرده است.

مومنی ادامه داد: حضرت خدیجه(س) برای مسلمین و مومنین مال و جان و آبرو داد، قرآن و دین که باقی مانده است به برکت این بانوی پاکدامن است چون هر چه داشت در راه ترویج دین اسلام داد.

استاد حوزه علمیه قم عنوان کرد: زن و مرد بودن ملاک نیست بلکه ایمان و اعتقاد مورد تاکید است، یک روز شخصی به حضرت خدیجه(س) جسارت کرد که رسول خدا(ص) نسبت به این توهین بسیار خشمگین شدند.

وی با تاکید بر اینکه حضرت خدیجه(س) همسری غیر از رسول خدا(ص) نداشتند، افزود: پیامبر(ص) خطاب به خدیجه کبری(س) فرمودند خداوند به تو مباهات می کند چون این شان و منزلت به خاطر مجاهدت در راه خدا بوده است.

مومنی گفت: اگر می خواهید عاشق ببینید نخستین عاشق رسول خدا(ص) و حضرت خدیجه(س) و دومین عاشق امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرا(س) هستند.

استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: نسل جوان به علت ازدواج حضرت خدیجه(س) و رسول خدا(ص) توجه داشته باشد، این بانوی پرهیزگار با بینش کامل همسر پیامبر(ص) شد و شناخت کافی نسبت به حضرت رسول اکرم(ص) داشت.

وی گفت: جوانان در انتخاب همسر عجله نکنند و اجازه بدهند که بزرگترها در زمینه ازدواج حرف آخر را بزنند، برخی به ظاهر توجه می کنند و نسبت به اصالت و ریشه دار بودن بی توجه هستند.

مومنی افزود: حضرت خدیجه(س) به رسول خدا(ص) وصیت کرد که پس از مرگ ایشان را دفن کند و اگر در زندگی کم گذاشت وی را حلال کند، حضرت زهرا(س) از مادرش فرا گرفت و به امیرالمومنین(ع) فرمود اگر در زندگی کم گذاشتم مرا حلال کن.

استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: حضرت خدیجه(ص) به حضرت زهرا(س) فرمودند به پیامبر(ص) بگوید که عبای خود را به عنوان کفن قرار دهد و رسول خدا(ص) غیر از اینکه عبای خود را در قبر قرار دادند از بهشت برای این بانوی پاکدامن کفن آوردند.