به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، سردار سید محمد تقی شاهچراغی فرمانده سپاه علی بن ابیطالب (ع) قم گفت: قم مرکز تشیع و جهان اسلام است و در این زمینه قشر روحانیت به صورت ویژه وارد عرصه کمک مومنانه شده است.
او با بیان اینکه استان قم توسط بسیجیها به ۵۳ محله تقسیم شده است، افزود: این کار توسط شورای محله و پایگاههای بسیج، گرههای جهادی، حسینیهها و مساجد، معتمدین محله و خیرین انجام میشود.
فرمانده سپاه علی بن ابیطالب (ع) قم با اشاره به بستههای معیشتی که در طرح رزمایش کمک مؤمنانه میان نیازمندان توزیع میشود، بیان کرد: از این ۲۵ هزار بسته سبد کالا ۱۰ هزار بسته به ارزش ۳ میلیارد تومان توسط سپاه، متمرکز از کشور برای قم تأمینشده و ادامه دارد و مابقی بستهها توسط بسیج و گروههای جهادی تأمینشده است.
سردار شاهچراغی عنوان کرد: بسیاری از اقشار جامعه با توجه به شیوع کرونا بیکار شدند و نیازمند بستههای معیشتی هستند که تلاش میشود ضمن حفظ کرامت آنها این بستهها توزیع شود.
او تصریح کرد: آنچه امروز شاهد آن هستیم پیرو فرمایش مقام معظم رهبری در روز نیمه شعبان و توجه به موضوع ماه مبارک رمضان است و با توجه به زمینهای که ایجاد شده بود این رزمایش انجام شد.
فرمانده سپاه علی بن ابیطالب (ع) قم ادامه داد: مرحله دوم رزمایش مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه در نیمه رمضان و در روز میلاد کریمه اهل بیت (ع) انجام میشود و برای ماه مبارک رمضان ۳۷ هزار سبد کالا توسط سپاه برای قم پیش بینی شده که ۱۰ هزار بسته آن در مرحله اول توزیع میشود.
سردار شاهچراغی خاطرنشان کرد: از مجموع گروههایی که آمارشان به دست ما رسیده در این دو سه روز تا قبل از نیمه ماه رمضان توزیع ۲۵ هزار سبد کالا شامل نیازمندیهای یک خانواده به ویژه در ماه مبارک رمضان بین نیازمندان پیش بینی شده است.
او گفت: علاوه بر کمکهای مادی برنامهای فرهنگی در زمینه ارتقای معنویت انجام میشود و طلاب و روحانیون و گروههای جهادی نیز پاسخگوی سوالات شرعی و اجتماعی و شبهات دینی جامعه هستند.
فرمانده سپاه علی بن ابیطالب (ع) قم افزود: برای مقابله با ویروس کرونا اقشار و همه سازمانهای دولتی و غیر دولتی و طلاب حضور فعالی داشتند، سپاه هم بخشی از قرارگاه کریمه اهل بیت (ع) که برای مقابله با کرونا در قم تشکیل شد را بر عهده گرفت مردم قم در این دو ماه بینظیر عمل کردند متأسفانه بسیاری از این اقدامات و تلاشها به تصویر کشیده نشد.
سردار شاهچراغی با بیان اینکه در این دو ماه هر روز و هر شب مردم از داخل منازل، مساجد، حسینیهها، پایگاههای بسیج و حوزههای علمیه پای کار آمدند، خاطرنشان کرد: در بخشهای مختلفی کار انجام شد، سپاه علی بن ابیطالب (ع) بیمارستان خود را در اختیار مجموعه بهداشت قرار داد همچنین نقاهتگاه یاوران مهدی (ع) را راه اندازی کرد و با کمک بسیجیها و نیروهای جهادی کارها را پیش برد.