به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم،حجتالاسلام محمدهادی نظیری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه تلاش ستاد مقابله با کرونا در کشور مبنی بر بازگشایی مساجد و اجتماعات دینی است اظهار کرد: با این وجود و در صورت عدم بازگشایی مساجد نیز برنامهریزی برای فعالیتهای تبلیغی انجام شده است.
وی با بیان اینکه برنامههای ماه رمضان در دو قالب برنامهریزی شده است تصریح کرد: یکی از برنامهها هدایت فعالیتهای تبلیغی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی است به طوری که مبلغان و روحانیون مساجد روستاها و شهرها گروههای مجازی را برای تبلیغ تشکیل میدهند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با تاکید بر اینکه در این شرایط از وضعیت حضوری نیز غفلت نشده است افزود: در نقاطی که بستر اعزام مبلغ است، اعزام مبلغ خواهیم داشت اما برنامهها در قالب اجتماعات نیست و ارتباطات چهره به چهره و فردی خواهد بود.
وی با بیان اینکه امسال مبلغ اعزامی از قم در سطح روستاها و شهرها نداریم اضافه کرد: امسال تنها میتوان از مبلغان بومی استفاده کرد و پاسخگویی به شهبات و مسائل شرعی را دارند.
نظیری با اشاره به اینکه امسال در فضای استان بالغ بر ۸۰۰ مبلغ بومی در نظر گرفته شده است خاطرنشان کرد: ظرفیت حضور مبلغان نصف شده اما همین تعداد از مبلغان نیز در روستاها و شهرها فعال هستند.
وی با اشاره به اینکه جزءخوانی قرآن نیز در حال ضبط است تصریح کرد: یکی از بسترهای مجازی تبلیغ از طریق صدا و سیما است به طوری که ۱۲ برنامه که ۶ برنامه در حوزه سیما و ۶ برنامه در حوزه صدا است، تدارک دیده شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان اضافه کرد: جزخوانی قرآنی اکنون در حال ضبط در امامزاده عبدالله(ع) و امامزاده اسماعیل(ع) است که در روزهای ماه مبارک رمضان از شبکه همدان پخش خواهد شد.
وی با بیان اینکه در تمام شهرستانها و مرکز استان مراکز پاسخگویی به سوالات شرعی و اعتقادی راهاندازی شده است افزود: همچنین از کارشناسان حوزه مذهبی نیز دعوت شده تا در ماه رمضان در قالب برنامه منسجم در صدا و سیما ارائه گفتوگو داشته باشند.