به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، سرهنگ مهرداد حاجیزاده امروز در جلسه شورای اطلاعرسانی و کمیته اطلاعرسانی و مدیریت جو روانی ستاد مبارزه با کرونا در سالن کرامت استانداری اظهار داشت: در این ایام شاهد حضور و تلاش خوب اصحاب رسانه در اطلاعرسانی و ارتقای آگاهی مردم بودهایم که جای تقدیر دارد.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم افزود: انتظار میرود رسانهها پیرامون تلاش کادر درمانی و تجلیل از شهدای خدمت در همه حوزهها که جانفشانی کردهاند، به تولید محتوا بپردازند.
وی بیان کرد: مدیریت افکار عمومی قم در تبیین محدودیتها و کنترل کروناویروس، در سطح کشور بینظیر بود و رسانهها تلاش خوبی در این عرصه داشتند.
حاجیزاده خاطرنشان کرد: با توجه به موقعیت استراتژیک قم، شاهد شایعات زیادی علیه این شهر بودیم، اما این موضوع بهخوبی مدیریت شد، خوشبختانه سرمایه اجتماعی در قم بسیار بینظیر است و باید نمره خوبی به شهروندان قم بدهیم.
وی تصریح کرد: حاکمیت نیز در مدیریت بحران خوب عمل کرد، هر چند ضعفهایی هم وجود داشت، نباید در هیچ شرایطی اعتماد مردم را از دست بدهیم.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم گفت: در این ایام، سختگیریهایی در کنترل ویروس اتفاق افتاد و اخیراً نیز رفع محدودیتهایی داشتیم که برای رفع محدودیتها نیز باید اغنای عمومی صورت بگیرد.
وی افزود: این اغنای عمومی میتواند پشتوانه طرحها شود، سبک زندگی هوشمندانه اهمیت زیادی دارد و افکار عمومی باید به این سمت هدایت شود و رسالت مهمی در این عرصه بر عهده رسانههاست.
حاجیزاده عنوان کرد: رسانهها دارای ظرفیت و فرصتهای زیادی هستند و باید زیرساختهای رسانه را در جهت کنترل ویروس تقویت کنیم و به آنها دسترسی لازم را بدهیم و محرومیتها را برداشته و سیاستهای تشویقی را در نظر بگیریم.
وی گفت: برای اصناف غیرمجاز در طرح فاصلهگذاری هوشمند، محدودیتهایی در نظر گرفتهشده است اما باید با تسهیل گری بخشی از مشکلات این اصناف را موردتوجه قرار دهیم و از طریق تعامل بین دستگاهی مشکلات این اصناف رفع شود، همچنین کمک کنیم تا اصناف غیرمجاز را زیر قانون و تبعیت بیاوریم.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم بیان کرد: در تسهیلگری و رفع مشکلات، گرفتار بروکراسیهایی هستیم، در جهت مقابله با تخلفات بهویژه عدم رعایت پروتکل بهداشتی و یا روزهخواری، نظارت بر اصناف در ماه مبارک رمضان تشدید میشود.
محسن اوروجی مدیرکل مدیریت بحران استانداری قم نیز در این جلسه بیان کرد: رسانهها در مدیریت بحران کرونا به رسالت خود عمل کردند، باید رسانه به سمتی بروند پروتکلها اجرایی و دستورالعملها رعایت شود و از مردم و اصناف مطالبهگری داشته باشند.
وی اظهار داشت: ۱۳۲ دستورالعمل در رابطه با مدیریت کرونا، اجرایی شده است، نباید در این پروتکلها شک و تردید ایجاد کرد، همانطور که در جریان ممانعت از برگزاری اجتماعات در روز طبیعت و نیمه شعبان هیچ شک و شبههای ایجاد نشد و مردم اعتماد کردند.
اوروجی تصریح کرد:اگر نسبت به دستورالعمل و مصوبات ملی نظر او پیشنهاداتی وجود داشته باشد میتوان بهصورت مکتوب ارائه داد تا در مصوباتی مورد پیگیری قرار بگیرد و اصلاح شود.
وی در پایان اظهار داشت: در مورد اصناف و مساجد و تکایا و هیئات مذهبی نیز باید پروتکلها بهخوبی عملیاتی شود تا اقداماتی برخلاف آن انجام نشود و جان مردم به خطر نیفتد، بسیاری از این تصمیمات، در ستاد ملی مصوب شده و باید آن را اجرایی کنیم.