به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، سیامک محبی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای اطلاعرسانی و کمیته اطلاعرسانی و مدیریت جو روانی ستاد مبارزه با کرونا که در سالن کرامت استانداری برگزار شد، با اشاره به تمدید طرح فاصلهگذاری هوشمند تا روز پنجم اردیبهشت اظهار داشت: در این طرح از فعالیت اصناف یازدهگانه پرخطر جلوگیری شده و اصناف کمخطر نیز باید ابتدا در سامانه سلامت ثبتنام کنند و بر اساس پروتکلها شروع به فعالیت کنند.
انجام ۴۴ هزار و ۷۹۶ مورد بازرسی از اصناف
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره دغدغههای موجود پیرامون فعالیت اصناف پرخطر و پر ریسک و کمخطر گفت: تا پایان روز ۲۹ فروردین ۴۴ هزار و ۷۹۶ مورد بازرسی از اصناف داشتیم.
وی بیان کرد: به دلیل بار روانی که ایجاد میشود از باب اخطار آموزشی واردشده و به سمت غیرفعالتر کردن اصناف پرخطر رفتیم، تا این تاریخ ۲۹۷ مورد صنف پرخطر غیرفعال شده و ۹ مورد پلمب شدند و تقریباً بیش از ۵۰ درصد صنوفی که تحت بازرسی قرارگرفته بودند پروتکلها را رعایت میکردند.
محبی با اشاره به اعزام ۸۰ نیروی بهداشت محیط در طرح فاصلهگذاری هوشمند به شهر ابراز کرد: علیرغم اطلاعرسانی و مکاتباتی که با ادارات و ارگانها داشتهایم، میزان ثبتنام ادارات و سازمانها در سامانه سلامت خیلی مطلوب نیست.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم غربالگری مرحله دوم را مورد تأکید قرارداد و عنوان کرد: این مرحله از غربالگری از روز گذشته شروعشده و مشارکت مردم برای پاسخگویی بهشدت افت کرده است، باید حساسیت در جامعه ایجادشده و مردم همچنان بیماری کرونا را جدی بگیرند.
در ادامه جلسه، معاون بازرگانی داخلی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم اظهار داشت: در مرحله نخست طرح فاصلهگذاری اجتماعی حدود ۳ هزار گشت و بازدید از اصناف صورت گرفت و ۳۰۰ واحد نیز پلمب شدند.
ده هزار واحد صنفی بدون پروانه در قم
امیرحسین پروان ادامه داد: حدود ۳۵ هزار واحد صنفی دارای پروانه و حدود ده هزار واحد نیز در استان بدون پروانه هستند، رتبه استان ازنظر میزان ثبتنام در سامانه سلامت نوزدهم است.
وی با اشاره به ثبتنام قریب به ۴۴ هزار نفر در سامانه سلامت گفت: اطلاعرسانی و پیگیری کردن از طریق صنوف بهصورت مستمر در دستور کار است.
معاون بازرگانی داخلی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با تأکید بر ساماندهی واحدهای بدون پروانه تصریح کرد: به جهت ظرفیت نیروی انسانی که سازمان صمت داشته تاکنون، پلمب واحدهای بدون پروانه بهصورت صددرصدی اجرانشده است.
در بخش دیگری از این جلسه، مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل شهرداری قم با تأکید بر حمایت معنوی و حمایت مادی از مجموعه ابزار اطلاعرسانی و سکانداران عرصه اطلاعرسانی استان اظهار داشت: شهرداری قم آماده حمایت مادی و معنوی از مجموعه اطلاعرسانی استان بوده در زمینهٔ آگهی و رپورتاژ اعلام آمادگی میکنیم.
مهدی کلانتر زاده با اشاره به شیوع کرونا در کشور گفت: نباید از اصحاب رسانه و مجموعه اطلاع رسانی که بازوان توانمند استانی و حتی کشور هستند، غافل باشیم و باید به سکانداران عرصه اطلاعرسانی توجه جدی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه بخشی از ابزار اطلاعرسانی در شهر به عهده شهرداری است، افزود: به دانشگاه علوم پزشکی اعلام کردهایم؛ آنچه تذکرات بهداشتی در ماه مبارک رمضان نیاز است که اطلاعرسانی شود را به ما اعلام کنند.
اطلاعرسانی پیرامون ماه رمضان در ۴۰۰ نقطه شهر
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل شهرداری قم همدلی و وحدت رویه نیمه شعبان ارگانها و سازمانهای مختلف در اطلاعرسانی را مورداشاره قرارداد و گفت: طبق پیشبینیهای انجام شده مقرر شده در ۴۰۰ نقطه شهر اطلاعرسانی پیرامون ماه رمضان داشته باشیم.
کلانتر زاده اقدامات شهرداری پیرامون اطلاعرسانی در زمینهٔ بیماری کرونا را مورداشاره قرارداد و عنوان کرد: مجموعه شهرداری با کمک سپاه و سایر ارگانها وارد عمل شد و در زمینه اطلاعرسانی به مردم تمام توان خود را به کار گرفت.
وی بیان کرد: برای تقویت نشاط اجتماعی، برنامه استیج پخش بهصورت مجازی را در بوستانهای سطح شهر خواهیم داشت، البته زمینه حضور مردم بهصورت زنده نیست اما بهصورت زنده این برنامه پخش خواهد شد.
کلانتر زاده با بیان اینکه طبق برنامهریزیهای صورت گرفته این برنامه در تمامی مناطق هشت گانه برگزار خواهد شد، تصریح کرد: این برنامه هر دو شب در یک منطقه به صورت پخش زنده که از ساعت دوازده شب شروع میشود، اجرا خواهد شد.
مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل شهرداری قم در پایان خاطرنشان کرد: اگر مجموعه دستگاههای استان در پی ظرفیتی است که در کنار صداوسیما در قالبهای مختلف به کار اطلاعرسانی بپردازد، شهرداری قم آمادگی کامل برای هرگونه همکاری را دارد.