بخشی ازخسارت‌های فعالان مطبوعات وکانون‌های تبلیغاتی قم جبران می‌شود
بخشی ازخسارت‌های فعالان مطبوعات وکانون‌های تبلیغاتی قم جبران می‌شود
معاون مطبوعات و تبلیغات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با اشاره به توقف فعالیت‌های فرهنگی ناشی ازشیوع کرونا گفت:‌بخشی از خسارت‌های مطبوعات وکانون‌های تبلیغاتی دراین استان جبران خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، محمدجواد محرابی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ادامه داد: توقف فعالیت مطبوعات چاپی که از اول اسفند ۹۸ آغاز و تا ۲۳ فروردین ماه سال جاری بر اساس مصوبه ستاد مرکزی مقابله با کرونا ادامه داشت، موجب خسارت‌های جدی به مطبوعات و نشریات مکتوب استان شد.

وی ادامه داد: خبرنگاران حق الخبری رسانه‌ها و خبرگزاری‌های استان متاثر ازفضای کرونا و کاهش برنامه‌های پوششی و توقف فعالیت روزنامه‌ها دچار مشکلات جدی شده‌اند.

معاون مطبوعات و تبلیغات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با اشاره به مشکل‌های ایجاد شده برای کانون‌های تبلیغاتی استان در این ایام به واسطه شیوع کرونا اظهار داشت: خسارت مالی درحوزه تبلیغاتی محیطی به کانون‌های فعال در این زمینه بسیار سنگین بوده‌است.

محرابی اظهار داشت: با شیوع کرونا،‌ تمام تابلوهای تبلیغی سطح قم برای انعکاس پیام‌های آموزشی و بهداشتی به منظور مقابله با کرونا در اختیار ستاد مقابله با کرونای استان قرار گرفت که این موضوع موجب خسارت‌های بسیار جدی به فعالین این عرصه شد.

وی با اشاره به ارزیابی خسارت‌های وارد شده به مطبوعات و کانون های تبلیغاتی استان افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای جبران بخشی از خسارت‌های وارد شده به فعالان،‌هنرمندان و رسانه های زیر مجموعه ای وزارتخانه اقداماتی را انجام داده‌است.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دولت نیز تصمیم‌هایی برای حل مشکل‌های حوزه فرهنگ و هنر گرفته‌است که با نهایی شدن آن شاهد جبران بخشی از این خسارت‌ها به فعالان این عرصه در قم خواهیم بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از ایرنا،‌ ۳ درصد رسانه‌های دارای مجوز کشور متعلق به استان قم است. از ۴۲ خبرگزاری کشور، بیش از ۱۵ خبرگزاری در قم دارای نمایندگی است ضمن اینکه از ۱۷۲ روزنامه دارای مجوز برای توزیع سراسری، حدود ۱۰ روزنامه سراسری در قم دارای دفتر نمایندگی می‌باشد.

قم دارای ۱۱ کانون تبلیغاتی است.

ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع و ازجمله راه‌های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

ویروس کرونا موسوم به «کوید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی‌ماه ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.