به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم،الهام فتحی، رئیس مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه حضرت معصومه (س) قم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره با اقدامات و عملکرد این مرکز با همکاری همیاران سلامت و روان دانشگاه در برخورد با کرونا گفت: اولین گام ما در روزهای اولیه شیوع ویروس، تهیه بستههای بهداشتی مانند ماسک، دستکش و مواد غذایی سالم بود که با همکاری ریاست دانشگاه خریداری و در بین دانشجویان خوابگاهی توزیع شد.
فتحی افزود: مرحله بعدی، حضور کارشناس بهداشت در خوابگاههای دانشگاه برای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با علائم کرونا و کاهش استرس آنها بود. دانشجویان کانون همیاران در این بازه زمانی بسیار فعال بودند و با راه اندازی کارگاه مجازی مدیریت استرس و تهیه بروشور و نشریه با به کارگیری مکانیزم طنز به افزایش آگاهی و تزریق روحیه در میان دانشجویان میپرداختیم.
استاد دانشگاه حضرت معصومه (س) قم تاکید کرد: همچنین کانال مرکز مشاوره و بهداشت راه افتاد که سوالات بهداشتی و روانی دانشجویان در آنجا مطرح میشد و مختصصان به آن پاسخ میدادند. تقریبا از همان روزهای اول مشاوره تلفنی و آنلاین راه اندازی شد و چه همکاران، دانشجویان و حتی خانوادههای شان میتوانستند با تماس با این سامانه مشکلات روانی و بهداشتی خود را بیان کنند.
وی عنوان کرد: اعضای کانون همیاران سلامت، ایدههای خوبی در این زمینه ارائه دادند و با برگزاری مسابقات گوناگون تلاش به حفظ امنیت روانی دانشجویان داشتند. همچنین با شناسایی خانواده دانشجویانی که به کرونا مبتلا شده اند با کمک دیگر اساتید به کمکهای مالی و روانی برای اعضای خانواده بپردازیم.
فتحی در پایان گفت: نزدیک به ۷۰ نفر از دانشجویان در کانون همیاران سلامت عضو هستند و در نظر داریم برای روزهای آتی نیز اقداماتی داشته باشیم. باید به پیامدهای این بیماری در دوران پساکرونا بیندیشیم. طبیعتا با بحران روانی تازهای مواجه خواهیم شد که باید برای آن برنامه ریزی کرد.