محافل خانگی مهدوی برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) برپا می‌شود
محافل خانگی مهدوی برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) برپا می‌شود

پویش سراسری «جمعه‌های امید» با محوریت دعا برای تعجیل در فرج حضرت ولی‌عصر (عج) و ترویج فرهنگ انتظار در میان خانواده‌ها و محافل مردمی آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، این پویش به همت آستان مقدس مسجد جمکران و با همکاری مؤسسه فرهنگی تبلیغی ثاقب، باهدف زنده نگه‌داشتن امید به ظهور، مرور معارف مهدویت و آشنایی با وظایف منتظران در ایام غیبت طراحی شده است و شرکت‌کنندگان در قالب محافل خانگی مهدوی به برگزاری جلسات دعا و گفت‌وگو می‌پردازند.

در این طرح، خانواده‌ها می‌توانند با ثبت‌نام و ارسال عدد «۳۱۳» به شماره ۳۰۰۰۱۴۲۱ یا تماس با شماره ۰۲۵۹۱۰۱۰۰۲۵ برای برگزاری محافل مهدوی و اعزام مبلغ اقدام کنند.

گفتنی است، این برنامه در تمام ایام سال و در نقاط مختلف کشور اجرا خواهد شد تا هر خانه به یک مهدیه تبدیل شده و یاد امام عصر (عج) در فضای خانواده‌ها و محافل دینی پررنگ‌تر شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم استان قم/