استاندار قم با تاکید بر نقش موثر روابط عمومی دستگاههای اجرایی در فرهنگ سازی برای مدیریت مصرف انرژی گفت: روابط عمومیهای استان الگوی موفق در مدیریت مصرف را با یک هنر خاص به نمایش بگذارند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از ایرنا، اکبر بهنامجو شنبه شب در مراسم تجلیل از روابط عمومیهای دستگاههای مختلف قم در تالار کرامت استانداری اظهار کرد: برای اینکه تابستان و فصل گرما را با کمترین مشکل پشت سر بگذاریم، باید صرفه جویی را ملاک عمل قرار دهیم.
وی با ذکر اینکه به منظور مدیریت مصرف، روشنایی استانداری به یک سوم کاهش پیدا کردهاست، گفت: فعالیت سیستم برودتی استانداری نیز به جای ساعت ۶ صبح از ۹ صبح فعال میشود، دمای محیط نیز بر روی ۲۶ درجه تنظیم شدهاست.
وی در ادامه افزود: دستورالعمل صرفهجویی برق در استانداری، ۳۰ درصد بود ولی اکنون در حال رسیدن به ۵۰ درصد است، این شیوه مدیریت مصرف میتواند به عنوان الگوی موفق در ادارههای دیگر نیز مورد توجه قرار گیرد.
استاندار قم با بیان اینکه روابط عمومیها باید در این زمینه فرهنگ سازی کنند تصریح کرد: آنها این الگوی موفق در مدیریت مصرف را با یک هنر خاصی به نمایش بگذارند.
وی همچنین اهمیت بسیج همگانی جامعه برای مدیریت مصرف برق در فصل گرما را مورد اشاره قرار داد و یادآور شد: اگر مساجد، حوزههای علمیه و مجتمعهای تجاری کمک کنند، احتیاجی به قطع روزانه برق مشترکان خانگی نیست.
وی تاکید کرد: تنها با ۳۰ تا ۳۵ درصد صرفه جویی در مصرف انرژی میتوانیم یک زندگی روزمره عادی باشیم و سهمیهای که برای استان در نظر گرفته شده نیز عملیاتی شود.
استاندار قم، ایجاد امیدآفرینی در مردم را از کارکردهای روابط عمومی ها دانست و گفت: ما باید مانند کشورهای پیشرفته جهان، از انرژی به نحو مطلوب استفاده کنیم.
وی همچنین با اشاره به صدور مجوز سرمایهگذاری برای احداث حدود ۲ هزار و ۶۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در این استان افزود: زمین مورد نیاز برای نزدیک به ۵۰۰ مگاوات، به سرمایهگذار واگذار و عملیات اجرایی آن نیز در حال شروع شدن است.
وی بیان کرد: مطابق پیشبینیها تا پایان سالجاری، احداث سازه ۲۰۰ تا ۳۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی به پایان خواهد رسید و تا در ۲ سال آینده، عملیات اجرایی نیروگاههای خورشیدی به طور کامل انجام میشود.
بهنامجو یادآور شد: در نخستین گام اگر موفق به راهاندازی ۴۰۰ تا ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی شویم، معضل قطع برق برطرف خواهد شد، و مابقی برق تولید شده نیز برای ذخیرهسازی و کمک به دیگر استان ها مورد استفاده قرار میگیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان،با بیان اینکه مدیران دستگاه های اجرایی باید به نقش بیبدیل روابط عمومیها باور داشته باشند گفت: در جلسه شورای اداری استان، نقش مهم روابط عمومیها را برای مدیران دستگاههای اجرایی تبیین میکنیم.
بهنامجو با اشاره به جنگ رسانهای موجود در جهان خاطرنشان کرد: در این مقطع زمانی که عدهای در داخل و خارج کشور، برای ناامید کردن مردم تلاش میکنند، باید واقعیتها را بیش از پیش تبیین کنیم.
وی افزود: هر چقدر آموزشها و سطح اطلاعات مورد نیاز روابط عمومیها بیشتر شود، نقش خود را بهتر ایفا خواهند کرد.
بانوان ظرفیت زیادی برای فعالیت در روابط عمومی دارند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت استفاده از بانوان در عرصههای مدیریتی گفت: باید از ظرفیت بانوان در حوزه ارتباطات و روابط عمومی بهره کافی برده شود.
محمدرضا سوقندی با بیان اینکه اگر یک مرد آموزش داده شود، یک فرد آموزش داده شدهاست افزود: در صورت آموزش یک زن، یک شهر آموزش داده خواهد شد.
وی با ذکر این نکته که همه روابط عمومیها باید با یکدیگر تعامل داشته باشند گفت: وفاق به عنوان شعار دولت چهاردهم یک تاکتیک سیاسی نیست، بلکه راهبرد نظام اسلامی است.
سوقندی تاکید کرد: ما در عرصههایی که وفاق داشتیم، پیروز شدیم، وفاق به معنای همه با هم بودن است.
وی با یادآوری اینکه با هم بودن در نظام ارتباطات شکل میگیرد بیان کرد: ارتباط با خود، خدا، خلق و خلقت چهار رکن ارتباطات را تشکیل میدهد.
وی با بیان اینکه برخی استادان یک رکن دیگر به نام ارتباط با حاکمیت را نیز به ارکان ارتباطات اضافه کردهاند گفت: اگر اطلاعات، دانش و قدرت حاکمیت ما در یک شبکه قرار نگیرد، توانایی تولید قدرت نرم در برابر دشمن را نداریم.
سوقندی با تاکید بر اینکه روابط عمومیها موظف به ارائه تصویر درست از این استان هستند بیان کرد: گاهی وقتها تصاویری که از قم ارائه میدهیم که واقعی نیست.
همزمان با بیستوهفتم اردیبهشتماه روز ارتباطات و روابط عمومی ها، نشست هماندیشی و تکریم مدیران روابط عمومی دستگاه های اجرایی قم برگزار شد.