نخبگان قم برای ارتقاء نشاط اجتماعی پای کار آمدند / شورای سیاستگذاری دومین شادواره شهروندی شادی قم تشکیل شد
نخبگان قم برای ارتقاء نشاط اجتماعی پای کار آمدند / شورای سیاستگذاری دومین شادواره شهروندی شادی قم تشکیل شد

دومین شادواره شهروندی شادی با هدف گسترش نشاط اجتماعی در سطح محلات قم وارد فاز سیاستگذاری شد؛ جلسه این شورا با حضور میدانی مدیران ارشد دستگاه‌های فرهنگی، اجتماعی، دانشگاهی، ورزشی و امدادی استان در سالن شهید مولوی شهرداری قم برگزار و برنامه‌ریزی اجرایی آن کلید خورد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از شهر نیوز، در راستای برگزاری دومین شادواره شهروندی شادی، جلسه شورای سیاستگذاری این رویداد مهم اجتماعی با حضور مسئولان و نمایندگان نهادهای مختلف فرهنگی، اجتماعی، دانشگاهی، ورزشی و مدیریتی استان قم، در محل سالن جلسات شهید مولوی شهرداری قم برگزار شد.

این نشست به همت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم و با هدف هم‌افزایی و طراحی راهبردهای کلان برای اجرای این یادواره برگزار گردید و در آن، سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم به عنوان میزبان اصلی جلسه حضور یافت.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم نیز از دیگر حاضران این نشست بود که با هدف ارتقای ابعاد رسانه‌ای و ارتباطی یادواره، دیدگاه‌های تخصصی خود را در راستای تبیین بهتر پیام‌های فرهنگی آن مطرح نمود.

در ادامه جلسه، نماینده کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر قم با تاکید بر اهمیت شادابی و نشاط در زیست شهری اسلامی، به ضرورت تداوم این‌گونه شادواره‌ها به عنوان عامل ارتقاء سرمایه اجتماعی در قم اشاره کرد.

مدیرکل امور زنان و اجتماعی استانداری قم نیز در این نشست حضور فعال داشت و با محوریت نقش زنان در ارتقاء نشاط اجتماعی، بر لزوم توجه به ظرفیت‌های بانوان در برنامه‌ریزی‌های یادواره تاکید ورزید.

از دیگر حاضرین، مدیر سرای کودکانه جامعه‌الزهرا بود که با اشاره به ظرفیت گسترده این مجموعه علمی-فرهنگی در ترویج ارزش‌های نشاط‌آفرین در خانواده، نقش مراکز علمی دینی را در تقویت چنین برنامه‌هایی برجسته دانست.

رئیس خانه روانشناسان استان قم نیز با رویکرد علمی به موضوع، نیاز جامعه به نشاط روانی را بررسی کرد و بر ضرورت بهره‌گیری از دیدگاه‌های تخصصی روان‌شناسان در تدوین برنامه‌های یادواره تاکید نمود.

مدیرکل پدافند غیرعامل و بحران استان قم نیز در این جلسه شرکت داشت و با تبیین پیوست‌های پدافندی و امنیتی در فعالیت‌های اجتماعی گسترده، بر هماهنگی دستگاه‌ها جهت برگزاری ایمن برنامه‌های یادواره تأکید کرد.

نمایندگان دانشگاه شهاب دانش، جهاد دانشگاهی، هیئت‌های ورزشی و نظام روانشناسی، هر یک با ارائه دیدگاه‌های تخصصی و تجربیات دانشگاهی و میدانی خود، به تکمیل ابعاد علمی و فرهنگی این رویداد کمک کردند.

مدیر سرای کودک جامعه الزهرا، روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی شهرداری قم، مدیرعامل انجمن هنرهای تجسمی، یک فعال فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، رئیس کانون روانشناسان و معاون پیشگیری و آموزشی آتش‌نشانی قم نیز از دیگر شرکت‌کنندگان در این جلسه مهم بودند.

در این جلسه، ضمن بحث و تبادل نظر پیرامون ساختار اجرایی یادواره، برنامه‌های فرهنگی، هنری، علمی و آموزشی با محوریت نشاط و نشاط‌آفرینی برای اقشار مختلف شهروندان مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهادات مختلفی جهت برگزاری هرچه شایسته‌تر آن مطرح شد.

در پایان جلسه، اعضای شورای سیاستگذاری دومین شادواره شهروندی شادی بر استمرار جلسات تخصصی، جلب مشارکت بیشتر نهادهای مردمی و بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان و متخصصان حوزه‌های مرتبط در مراحل اجرایی این رویداد تأکید کردند.