آغاز عملیات اجرایی بازگشایی بلوار یاسمن قم
آغاز عملیات اجرایی بازگشایی بلوار یاسمن قم

مدیر منطقه ۴ شهرداری قم از آغاز عملیات اجرایی بازگشایی بلوار یاسمن در هفته‌های آینده خبر داد و گفت: عملیات بارریزی و زیرسازی در این محدوده به انجام رسیده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از شهر نیوز، علیرضا اقبالیان صبح امروز _چهارشنبه سوم اردیبهشت_ در جلسه شورای اداری شهرداری قم با تشریح آخرین وضعیت اجرایی پروژه تعریض و بازگشایی بلوار یاسمن اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده، مقدمات تخریب املاک در مسیر بلوار آماده و عملیات اجرایی به زودی آغاز خواهد شد.

وی در تشریح جزئیات اجرایی این پروژه از جمله هماهنگی‌های انجام شده درباره تخریب دیوار مجموعه جامعه‌الزهرا، افزود: پس از ماه‌ها پیگیری و مذاکره، صورتجلسه قیمت‌گذاری این بخش نهایی شده و به زودی عملیات تخریب آن آغاز خواهد شد، این مرحله از حساسیت خاصی برخوردار بود که با تفاهم طرفین به نتیجه رسیده است.

مدیر منطقه ۴ شهرداری قم با اشاره به عملیات تخریب ساختمان‌های املاک واقع در مسیر این بلوار خاطرنشان کرد: با تفاهمات انجام شده میان شهرداری قم و مالکان، معارضات تأسیساتی املاک جابه‌جا شده و عملیات تخریب آن نیز در هفته آینده انجام خواهد شد.

اقبالیان ادامه مسیر این بلوار در محدوده کارخانه سابق ایرانمرینوس تا تقاطع ارتش را از دیگر قسمت‌های این پروژه دانست و تصریح کرد: عملیات بارریزی و زیرسازی در این محدوده نیز به انجام رسیده است.

وی تکمیل محور فردوسی و ایجاد مسیر دسترسی در این محور را از کارکردهای ترافیکی این بلوار عنوان کرد و گفت: بازگشایی بلوار یاسمن نه تنها موجب روان‌سازی ترافیک در این بخش از شهر خواهد شد، بلکه دسترسی به مراکز مهم و پرتردد و ارتباط بین منطقه‌ای را نیز بهبود خواهد بخشید.

مدیر منطقه ۴ شهرداری قم ابراز امیدواری کرد: با ادامه روند فعلی، این پروژه طی هفته‌های آینده به بهره‌برداری برسد.