بقاع متبرکه باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند
بقاع متبرکه باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند

مدیرکل اوقاف استان قم گفت: بقاع متبرکه باید به قطب‌هایی برای ترویج معارف قرآن کریم، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه تبدیل شوند و برنامه‌ریزی برای تحقق این مأموریت، از مطالبات جدی رهبر معظم انقلاب است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری امروز در دوره آموزشی هیأت امنا و خدام بقاع متبرکه، خدمت در مسیر اهل‌بیت (ع) را نعمتی بزرگ و مسئولیتی سنگین توصیف کرد و گفت: اعضای هیأت امنا باید با نگاهی مسئولانه‌تر و حضور پررنگ‌تر، در پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی این اماکن تلاش کنند؛ چرا که هرچه تدبیر و برنامه‌ریزی بیشتر باشد، خروجی کار مؤثرتر خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه عضویت در هیأت امنای بقاع تنها یک عنوان نیست بلکه انتظارات جدی را در پی دارد، اظهار داشت: محور اصلی این انتظارها، تمرکز بر فعالیت‌های فرهنگی است. چرا که از منظر رهبر معظم انقلاب، بقاع متبرکه باید به مراکز تأثیرگذار فرهنگی و قرآنی تبدیل شوند.

اسکندری در ادامه گفت: تحقق این مطالبه رهبر انقلاب، مستلزم توجه ویژه به قرآن کریم و دیگر متون معرفتی مانند نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه است. بقاع می‌توانند به محل ترویج این منابع ارزشمند تبدیل شوند و با برنامه‌های آموزشی، زمینه ارتقای فرهنگ دینی در جامعه را فراهم کنند.

مدیرکل اوقاف قم همچنین به نقش اجتماعی این اماکن اشاره کرد و گفت: در شرایط اقتصادی امروز، مردم بیش از گذشته نیاز به حمایت‌های معیشتی و روانی دارند و بقاع می‌توانند با تکیه بر ظرفیت‌های وقفی، به پناهگاهی برای نیازمندان تبدیل شوند.

وی تصریح کرد: اگر هیأت امنا و خدام با رویکرد فرهنگی و اجتماعی در بقاع متبرکه فعالیت کنند، این اماکن نه‌تنها جایگاه معنوی خود را حفظ می‌کنند، بلکه به مرکزی برای آرامش، آموزش و امید مردم بدل خواهند شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم استان قم/