۲۰۰ مسجد قم برای مشاوره خانواده و پیشگیری از اعتیاد فعال شد
۲۰۰ مسجد قم برای مشاوره خانواده و پیشگیری از اعتیاد فعال شد

استاندار قم از اجرای طرحی خبر داد که بر اساس آن، ۲۰۰ مسجد در سطح استان به پایگاه‌هایی برای ارائه مشاوره خانواده و اجرای برنامه‌های فرهنگی با محوریت پیشگیری از اعتیاد تبدیل می‌شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، اکبر بهنام‌جو در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر که با حضور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در تالار امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، با انتقاد از وضعیت موجود مقابله با اعتیاد در استان گفت: با وجود اقدامات انجام‌شده، قم هنوز فاصله زیادی تا شرایط مطلوب دارد. قم به‌عنوان پایگاه جهان اسلام، باید چهره‌ای متفاوت از آنچه امروز در سطح شهر و خانواده‌ها دیده می‌شود، داشته باشد.

وی با تأکید بر لزوم تقویت نیروهای فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: انتظار داریم اثرات این اقدامات در سطح زندگی مردم و سیمای شهری قم بیشتر نمایان شود.

استاندار قم با اشاره به ظرفیت گسترده مساجد در امور فرهنگی، گفت: در نظر داریم ۲۰۰ مسجد را برای ارائه مشاوره خانواده و فعالیت‌های پیشگیرانه از اعتیاد، فعال کنیم.

بهنام‌جو به پیوند آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: براساس بررسی‌ها، ۳۰ تا ۳۵ درصد افراد گرفتار در دام اعتیاد، از فرزندان طلاق هستند؛ این آمار نگران‌کننده است و نشان می‌دهد که باید سیاست‌گذاری‌های اجتماعی، جامع‌تر و پیشگیرانه‌تر دنبال شود.

وی با بیان اینکه تدوین مأموریت‌ها برای همه دستگاه‌های اجرایی استان در دستور کار قرار گرفته است، گفت: در تلاش هستیم تا جایگاه استان را در مقابله با اعتیاد و سایر آسیب‌های اجتماعی ارتقا دهیم.

استاندار قم با اعلام برنامه‌ریزی برای کاهش ظرفیت کمپ‌های ترک اعتیاد در آینده تصریح کرد: هدف ما این است که به مرحله‌ای برسیم که این کمپ‌ها جای خود را به فعالیت‌های دیگر اجتماعی و فرهنگی بدهند و نیاز کمتری به این مراکز باشد.

بهنام‌جو با تأکید بر استفاده از ظرفیت محله‌ها و حضور گسترده مردم در مساجد، یادآور شد: همان‌طور که در اوایل انقلاب اسلامی مساجد محور فعالیت‌های اجتماعی بودند، امروز نیز می‌توان با همین ظرفیت‌ها، در زمینه کاهش طلاق، اعتیاد، ترک تحصیل کودکان و نزاع‌های اجتماعی گام‌های جدی برداشت.

منبع: خبرگزاری تسنیم استان قم/