صابری لازمه تحقق سرمایه گذاری در قم را آسیب شناسی دقیق فرآیند های موجود برشمرد و گفت: نیاز است با تدوین “سند راهبردی توسعه شهری” و ایجاد “دبیرخانه دائمی سرمایهگذاری” در ساختار شهرداری و همچنین تشکیل “شورای مشورتی تولید” با حضور نمایندگان بخش خصوصی، دانشگاهها و مراجع علمی، بستر لازم را برای سرمایهگذاری با محوریت مدیریت شهری ایجاد کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر قم، حسین صابری رئیس کمیسیون برنامه وبودجه شورای اسلامی شهر مقدس قم در یکصدوپنجاه و نهمین جلسه رسمی و علنی با اشاره به ظرفیت های ویژه شهر قم در حوزه سرمایه گذاری اظهار داشت: شهر مقدس قم بهعنوان دومین شهر مذهبی کشور و یکی از قطبهای مهم جمعیتی، از ظرفیتهای بینظیری برای تبدیلشدن به الگویی موفق درزمینه سرمایهگذاری تولیدی برخوردار است و پیروی از این راهبرد میتواند سالی طلایی را برای قم رقم بزند.
وی ادامه داد: شورای اسلامی شهر قم به عنوان متولی اصلی سیاستگذاری شهری، مسئولیت سنگینی در این زمینه بر عهدهدارد و باید سیاستهای خود را بر اساس شعار سال تنظیم کرده و توسعه پایداری را در شهر رقم بزند.
صابری افزود: لازمه رسیدن به این مهم در گام نخست تسهیل گری سرمایهگذاری، اصلاح قوانین و مقرارت و فرایندهای اداری است، همچنین توسعه و تقویت زیرساختهایی مانند ناوگان حملونقل و خدمات شهری باید در دستور کار شهرداری قرار گیرد.
وی تاکید کرد: ایجاد امنیت اقتصادی، سیاسی و اجتماعی و فراهم کردن شرایط ثبات اقتصادی برای جذب سرمایهگذاران و شفافسازی و اعتمادسازی باید از اقدامات مهم مدیریت شهری در سال جاری باشد.
رئیس کمیسیون برنامه وبودجه شورای اسلامی شهر قم لازمه تحقق سرمایه گذاری در قم را آسیب شناسی دقیق فرآیند های موجود دانست و گفت: نیاز است با تدوین “سند راهبردی توسعه شهری” و ایجاد “دبیرخانه دائمی سرمایهگذاری” در ساختار شهرداری و همچنین تشکیل “شورای مشورتی تولید” با حضور نمایندگان بخش خصوصی، دانشگاهها و مراجع علمی، بستر لازم را برای سرمایهگذاری با محوریت مدیریت شهری ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: تعریف بسته های حمایتی و تشویقی، اعمال تخفیفهای سالیانه در عوارض واحدهای تولیدی از دیگر اقداماتی است که میتوانیم بهعنوان متولی اصلی شهر انجام داده و بستر لازم برای حضور پررنگتر مردم برای سرمایهگذاری را فراهم کنیم.
وی افزود: همچنین اختصاص بخشی از درآمدهای شهرداری به پروژههای زیرساختی مرتبط با تولید، توسعه زیرساختها، راهاندازی “مرکز نوآوری و فناوریهای شهری”، توسعه شبکه حملونقل و برگزاری”جشنواره سالانه کارآفرینان برتر شهر” میتواند شهرداری را به یک درامد پایدار برساند، مدیریت شهری در حوزه اقتصادی نیز با مشارکت مستقیم مردم میتواند بیش از سایر ارگانها مؤثر باشد و رونق اقتصادی را رقم بزند.