مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری قم گفت: مطالعات خوبی در این زمینه انجام شده و استفاده از هوش مصنوعی در حوزههای تکریم تماسگیرنده، بازخوردگیری و پاسخدهی به تماسهای پرتکرار در دستور کار قرار دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از شهر نیوز،مهدی کلانترزاده در بازدید معاون شهردار قم از سامانه ۱۳۷ضمن تقدیر از تلاشهای کارکنان سامانه ۱۳۷ در طول سال، اظهار کرد: در تلاشیم تا بهطور مستمر دورههای ارتقای سطح دانشی و مهارتی برای کارکنان مجموعه سامانه ۱۳۷ برگزار کرده و قصد داریم تا در سال جدید نسخه پیشرفتهتری از سامانه ۱۳۷ را تحت عنوان ۱۳۷ پلاس ارتقا دهیم.
وی با اشاره به نقش هوش مصنوعی در بهبود پاسخگویی به شهروندان افزود: مطالعات خوبی در این زمینه انجام شده و استفاده از هوش مصنوعی در حوزههای تکریم تماسگیرنده، بازخوردگیری و پاسخدهی به تماسهای پرتکرار در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری قم هوش مصنوعی را دستیاری برای سامانه ۱۳۷ دانست وگفت: در تماسهایی که الگوی مشخصی دارند، هوش مصنوعی قادر است تنها با یک کلیک، پاسخ مناسب را پردازش و به شهروند اعلام کند همچنین به صورت لحظه ای گزارشی جامع از تماسها و پیامها ارائه دهد.
وی در ادامه با بیان اینکه یکی از اهداف جدی سامانه ۱۳۷، به صفر رسیدن تماسهای از دست رفته بود که هم اکنون محقق شده، تصریح کرد: در موارد بحرانی و فوق بحرانی، زمان انتظار تماسگیرنده نیز به حداقل رسیده و ما در تلاشیم تا با استفاده از فناوری و افزایش بهرهوری، رضایتمندی شهروندان را ارتقاء دهیم.
کلانترزاده اضافه کرد: با توجه به گستردگی خدمات معاونت خدمات شهری،هفتهای حدود ۵ درصد تماسها مربوط به این حوزه است و رضایت ۹۵ درصدی از سوی تماسگیرندگان نشاندهنده عملکرد مثبت معاون خدمات شهری است و گاها دیده میشود که در برخی تماسها حداقل ۱۶ نیروی زیربط شهرداری قم درگیر رسیدگی به یک درخواست شهروند است.
وی با اشاره به نقش ارتباطات در شهرداریها بیان داشت: در سامانه ۱۳۷ نیمی از فعالیتها جنبه روابط عمومی دارد وکارکنان سامانه ۱۳۷ باید هم مدافع حقوق مردم و هم مدافع عملکرد همکاران شهرداری باشند.
مدیرکل ارتباطات و اموربین الملل شهرداری قم همچنین از نقش شهرداری قم در کمیته ارتباطات کلانشهرها نیز خبر داد و اظهارداشت: شهرداری قم در این کمیته دو مسئولیت مهم تبلیغات در سطح ملی و راهبری و توسعه سامانههای هوشمند را بر عهده دارد.
وی تصریح کرد: اجرای آزمایشی طرح هوشمندسازی در تهران و اصفهان انجام شده و در تلاشیم تا قم از کلانشهرهای پیشتازی باشد که در سال ۱۴۰۴ این طرح را بهطور جامع پیادهسازی میکند.
کلانترزاده در پایان از برگزاری مراسمی به مناسبت وارد بیستویکمین سال فعالیت سامانه ۱۳۷ خبرداد و افزود: در این مراسم از دکتر سقائیاننژاد به عنوان بنیانگذار سامانه که امروزه به یکی از پلهای مهم ارتباطی میان شهروندان و مسئولان شهری در کشور تبدیل شده، بهصورت ویژه تقدیر شد.