احیای باغات شهری؛ اولویت مدیریت شهری قم در سال جدید
احیای باغات شهری؛ اولویت مدیریت شهری قم در سال جدید
اصفهانیان‌مقدم گفت: کاشت گونه‌های مقاوم به کم‌آبی و احیای باغات شهری، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار، از اولویت‌های اصلی مدیریت شهری در سال جدید خواهد بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، مهدی اصفهانیان‌مقدم با تأکید بر لزوم توسعه متوازن فضای سبز، از اجرای برنامه‌های گسترده برای گسترش این فضاها در مناطق کم‌برخوردار خبر داد.

 وی تصریح کرد: این رویکرد در راستای ارتقای عدالت اجتماعی و بهره‌مندی تمامی شهروندان از امکانات رفاهی و محیط زیستی در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته است.

اصفهانیان‌مقدم با اشاره به وجود ۴۱۰ بوستان و پارک شهری در قم گفت: این فضاهای سبز که در مجموع ۲۷ میلیون مترمربع مساحت دارند، گواه توجه ویژه مدیریت شهری به توسعه پایدار محیط زیست است.

وی همچنین از احداث ۲۵ مجموعه رفاهی-تفریحی و ۱۰ بوستان تخصصی خانواده خبر داد و خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها با هدف ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و ایجاد نشاط اجتماعی اجرا شده‌اند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم، به استفاده از پساب تصفیه‌شده در آبیاری فضای سبز اشاره کرد و گفت: ۸۲ درصد نیاز آبی فضای سبز قم از پساب تأمین می‌شود و زیرساخت‌های لازم برای توسعه این روش در حال تکمیل است.

 به گفته وی، این اقدام در راستای مدیریت بهینه منابع آبی و کاهش وابستگی به منابع زیرزمینی انجام شده است.

اصفهانیان‌مقدم با اشاره به اینکه سرانه فضای سبز شهر قم به ۲۱ مترمربع رسیده و این استان در رتبه سوم کلان‌شهرهای کشور قرار دارد، افزود: برنامه‌ریزی برای افزایش این سرانه تا ۲۵ مترمربع در دست اجرا است.

وی همچنین تأکید کرد: کاشت گونه‌های مقاوم به کم‌آبی و احیای باغات شهری، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار، از اولویت‌های اصلی مدیریت شهری در سال جدید خواهد بود.

وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به تحقق برنامه‌های توسعه فضای سبز، تأکید کرد: با همراهی شهروندان و اجرای دقیق برنامه‌های مدیریت شهری، می‌توانیم محیطی سالم‌تر و باکیفیت‌تر برای زندگی در قم فراهم کنیم.

  • منبع خبر : خبرگزاری تسنیم استان قم