به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری فارس از قم، جمعی از مربیان آموزش رانندگی با ثبت پویشی در فارس من با عنوان «درخواست رسیدگی به مطالبات مربیان آموزش رانندگی»، دریافت تسهیلات خودرو، سهمیه سوخت، تسهیلات لاستیک، کپسول CNG و داشتن بیمه تامین اجتماعی را بهعنوان مطالبات خود از مسئولان اعلام کردند. علیرضا […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم به نقل از خبرگزاری فارس از قم، جمعی از مربیان آموزش رانندگی با ثبت پویشی در فارس من با عنوان «درخواست رسیدگی به مطالبات مربیان آموزش رانندگی»، دریافت تسهیلات خودرو، سهمیه سوخت، تسهیلات لاستیک، کپسول CNG و داشتن بیمه تامین اجتماعی را بهعنوان مطالبات خود از مسئولان اعلام کردند.
علیرضا شاهمحمدی یکی از مربیان رانندگی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم، اظهار کرد: مربیان آموزش رانندگی زیر نظر وزارت صمت هستند اما متاسفانه حمایتی از سوی این وزارتخانه برای این افراد انجام نشده است.
وی افزود: خودروهایی که در اختیار هنرجویان قرار میدهیم استهلاک زیادی دارند، در روز ۵ هنرجو داریم که درحال آموزش دیدن رانندگی هستند. اگر ۳ نفر از آنها نابلد باشد شما تصور کنید چه اتفاقی برای جلوبندی و سایر قطعات خودرو رخ میدهد.
شاهمحمدی تصریح کرد: قشر زحمتکش مربیان آموزش رانندگی نیازمند حمایت ویژه از سوی وزارت صمت است. یکی از مشکلاتی که داریم این است که ما سهمیه لاستیک دولتی نداریم و لازم است بدانید که خودروهای ما سالیانه ۴ بار لاستیک عوض میکنند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات مربیان این است که هیچ کدام از آن ها با توجه به زحمت فراوانی که طی شبانه روز میکشند، بیمه تامین اجتماعی نیستند.
این مربی آموزش رانندگی عنوان کرد: برای مثال ۲ نفر از همکاران بنده متاسفانه درگیر سرطان شدهاند، باتوجه به این موضوع بیکار شده و ارگان و یا سازمانی وجود ندارد آنها را تحت پوشش قرار دهد.
شاهمحمدی بیان کرد: پیشنهادی که در بحث بیمه داریم این است که ما را نیز مانند رانندگان تاکسی بیمهکنند. بخشی از بیمه ما را دولت پرداخت کند و باقی مبلغ را خود فرد پرداخت کند.
وی خاطرنشان کرد: مشکل دیگری که گریبانگیر ما مربیان شده این است که وقتی قیمت خودرو افزایش مییابد هزینه خرید قطعات مصرفی و… هم افزایش پیدا میکند. این موضوع برای ما مشکل ساز شده است.
شاهمحمدی افزود: برای حلاین مشکل باید وقتی قیمت خودرو افزایش مییابد، تعرفه قیمتگذاری کلاسهای آموزش رانندگی هم افزایش پیدا کند تا دیگر مشکلی در بحث خرید قطعات نداشته باشیم.
این مربی آموزش رانندگی ابراز کرد: ما مربیانی هستیم که نسل آینده رانندگان کشور را تربیت میکنیم، بدین جهت دولت باید نگاه بهتری نسبت به حل مشکلات صنف ما داشته باشد.
وی افزود: اگر من مربی بدون دغدغه به آموزش دادن بپردازم بهتر میتوانم تجربیات و نکات ریز را به هنرجو انتقال دهم. اگر این کار به درستی انجام شود قطعا آمار تصادفات و بسیاری از مشکلات در حوزه رانندگی کاهش مییابد.
شاهمحمدی در پایان گفت: درحال حاضر در استان قم ۴۰۰ مربی آموزش رانندگی فعالیت دارند که هرکدام در روز چندین ساعت به انجام آموزش میپردازند. ما زیر نظر اتحادیه رانندگان آژانس هستیم، از طریق اتحادیه بارها مکاتبات و نامهای با مجلس، وزارت سمت و… داشته و نوشتهایم اما تا به امروز نتیجه مثبتی را شاهد نبودیم.
پایان پیام/۷۸۰۳۰