شب شعر آئینی؛ در سایه سار خورشید، در قم برگزار شد
شب شعر آئینی؛ در سایه سار خورشید، در قم برگزار شد
با حضور پدر شعر آئینی کشور، استاد محمد علی مجاهدی شب شعر آئینی در سایه سار خورشید در قم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نسیم قم، شب شعر در سایه سار خورشید به مناسبت میلاد پرخیر و برکت و سراسر نور مولی الموحدین امیرالمومنین علی (ع) با حضور شعرای ایرانی و خارجی، برگزار شد.
در این مراسم که به همت دبیرخانه شعر آیینی و با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در تالار همایش شهید مرتضی آوینی برگزار شد دکتر امیرعلی عموزاده مدیر کل سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با گرامیداشت میلاد با سعادت امام علی(ع) و روز پدر اظهار داشت: امید است همواره قدردان پدران و به یاد پدران آسمانی‌مان باشیم.
مدیر کل سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با اشاره به آیات الهی افزود: سُبْحَانَ الَّذِی أَسْرَىٰ بِعَبْدِهِ لَیْلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِی بَارَکْنَا حَوْلَهُ لِنُرِیَهُ مِنْ آیَاتِنَا ۚ إِنَّهُ هُوَ السَّمِیعُ الْبَصِیرُ یعنی پاک و منزه است خدایی که در (مبارک) شبی بنده خود (محمّد) را از مسجد حرام (مکّه معظّمه) به مسجد اقصایی که پیرامونش را مبارک و پر نعمت ساختیم سیر داد تا آیات و اسرار غیب خود را به او بنماییم که او (خدا) به حقیقت شنوا و بیناست.
وی بیان کرد: در این باره سوال می شود چرا پیامبر اسلام(ص) از مسجد حرام به مسجد اقصا رفت تا چه چیزی را برای او نمایان سازند، پاسخ این است برای اینکه آیات الهی را ببیند و زمین و آسمان همه آیات او هستند و رسول خدا(ص) به معراج رفت تا آیات او را ببیند.

ذکر نام علی(ع) و مجلس ذکر او عبادت است
عموزاده عنوان کرد: در کتاب شریف کافی روایتی آمده است از حضرت حجت که می فرماید امیرالمومنین می فرمایند من بزرگترین آیه الهی هستم؛ پس خیلی گزاف نیست بگوییم پیامبر(ص) عروج کرد تا آیت الله عظمی را نظری کند و آیت الله عظمی امیر مومنین(ع) است و ذکر علی و مجلس ذکر او عبادت است.
وی تصریح کرد: در این محفل نورانی خدمت شعرا و ادبا و فرهیختگان و فرهنگ دوستان و مهمانان خارج از میهن اسلامی نهایت قدردانی و سپاس دارم از سرور عزیزم جناب استاد محمد علی مجاهدی پدر شعر آئینی کشور که همواره قرین الطافشان بوده ایم تشکر می کنیم.
استاد محمد علی مجاهدی پدر شاعر آئینی کشور نیز در حاشیه برگزاری این محفل با اشاره به برگزاری شب شعر آئینی سایه سار خورشید در قم اظهار داشت: شعرایی که در جشنواره فراملی علوی در سایه سار خورشید حضور داشتند به لحاظ کیفی آثار بسیار فاخری را قرائت کردند.
پدر شاعر آئینی کشور بیان کرد: شعر علوی از پشتوانه مکتوب یازده سده ای به لحاظ تاریخی برخوردار است و امروز شاهد آفرینش آثار پربار و ماندگاری در زمینه شعر ولایی هستیم و آینده بسیار امیدوار کننده و روشنی برای شعر آئینی کشور پیش بینی می کنیم.
همچنین در این آئین، استاد مجاهدی، دکتر محمدی مبارز، حمید مبشر شاعر افغان، حیدر جعفری از هندوستان وجمعی از شاعران جوان استان قم به شعرخوانی پرداختند.